De Eiken

Alle persartikels over restaurant De Eiken

De Eiken, Oostmalle
Videovoorstelling

Verschenen in eigen redactie op 20 11 2012.

De Eiken grootste Kempense stijger

Verschenen in nieuwsblad.be op 15 11 2011. Citaat:

"Een verklaring voor deze sterke stijging heeft hij niet. 'We willen constant kwaliteit brengen, dat is nooit anders geweest. De klant staat bij ons altijd centraal, daar draait het tenslotte om. Voor ons moet elke bezoeker zich bijzonder voelen. Dat is te merken aan de service, de kennis van de menu's, de wijnen en het interieur. Ik kook nog steeds met hart en ziel en ik volg mijn buikgevoel.'"

Lees het volledige artikel (externe link)

Eetadressen met een tuin: Antwerpen

Verschenen in De Standaard Magazine op 20 06 2011. Citaat:

Iedereen heeft er zo wel een. Of meer dan een. Van die adressen waar je op zomerdagen uren aan tafel kunt zitten. Buiten. Tussen het groen.

De Standaard Magazine selecteerde eetadressen in Antwerpen waar het gezellig buiten tafelen is. Dit restaurant is er één van.

Al Dente: Waar eet Cathérine Vandoorne?

Verschenen in DM magazine op 13 03 2010. Citaat:

De favoriete adressen van Cathérine Vandoorne:
Cuistot (Lier), Latte de Luna (Pienza, Italië), Cocozelle (Boechout), De Eiken (Oostmalle), De Schone van Boskoop (Boechout).

Cathérine Vandoorne presenteert elke weekdag van 9 tot 12 samen met Anja Daems en Ilse Van Hoecke het programma 'De Madammen' op Radio 2.

'Leven in de Brouwerij' wil toerist Vlaamse bierbeleving tonen

Verschenen in tijd.be op 05 04 2009. Citaat:

"Vlaanderen heeft met zijn ontelbare streekbieren, biercafés en bierkeuken een bierbeleving die uniek is in de wereld. De toerist die naar hier komt moet de kans krijgen ook die beleving te ondergaan, zo vindt de vzw Tafelen Vlaanderen. Daarom heeft het samenwerkingsverband tussen de Vlaamse horeca en de toeristische sector de actie 'Leven in de Brouwerij' opgezet. 150 restaurants bieden van eind maart tot eind mei en in oktober en november speciale biermenu's of -gerechten aan."

Lees het volledige artikel (externe link)

Zoek restaurants in de buurt van dit apparaat

Start zoeken

Opgelet! Je browser kan toestemming vragen om je huidige locatie door te geven.

Deze pagina is niet beschikbaar voor deze schermbreedte. Gebruik je apparaat horizontaal.