Toi Moi Et La Mer

Alle persartikels over restaurant Toi Moi Et La Mer

Toi, Moi Et La Mer: goed restaurant in Oostende

Verschenen in sixpacks.be op 15 02 2016. Citaat:

De mannen van sixpacks.be waren meer dan tevreden over hun bezoek bij Toi Moi et la Mer te Oostende. Gelegen aan de dijk en met zicht op zee voelden ze zich meteen in de juiste sfeer.

'Aan het strand van Oostende', het Bib Gourmand menu, werd dik in orde bevonden. Zowel het vleesgerecht alsook het visgerecht waren fantastsich klaargemaakt. Ook de bediening, verzorgd door een ervaren ober, kreeg veel lof.

Lees het volledige artikel (externe link)

Chef van ‘Toi, moi et la mer’ blij met vermelding in Bib Gourmand

Verschenen in nieuwsblad.be op 06 11 2014. Citaat:

"Chef Christophe Snauwaert is geen eendagsvlieg: 'Ik sta al 26 jaar in de keuken en studeerde in 1992 af aan de hotelschool in Oostende. In 1996 werd ik beste Juniorkok en twee jaar later kregen we in Petit Nice een Bib Gourmand. Dat mijn werk nu erkenning krijgt via een Bib Gourmand is een opsteker. Toen hier enkele maanden geleden een inspecteur van Michelin over de vloer kwam en na de maaltijd mijn keuken wou zien, dacht ik aan een grap. Ik ben aangenaam verrast. Dat ik budgetvriendelijk kook en een eigen koers vaar, zal wellicht meegespeeld hebben in de beoordeling. Toch ben ik niet van plan om veel te veranderen.'"

Lees het volledige artikel (externe link)

Bib Gourmand 2015 - Nieuwkomers België

Verschenen in eigen redactie op 03 11 2014. Citaat:

Michelin heeft met zijn nieuwste Bib Gourmand Benelux Gids 2015 terug een recordeditie te pakken. De teller staat op 285 restaurants, waaronder maar liefst 57 nieuwkomers.

Lees het volledige artikel

Het Lekkere Westen

Verschenen in eigen redactie op 13 09 2013. Citaat:

Vandaag werd in het Concertgebouw in Brugge de Westtoer-campagne 'Het Lekker Westen' voorgesteld. Een nieuw concept voor een weekendje weg in het najaar, met gastronomie als centraal thema.

Westtoer selecteerde voor deze campagne 64 chefs die allemaal graag werken met producten uit hun streek.

In een speciaal magazine en op de website van 'Het Lekker Westen' zijn de chefs aan het woord over hun passie voor de regio en over hun favoriete adressen in de streek.

Bron: YouTube.com - Westtoer

Meer info: website Het Lekkere Westen

Toi Moi et la Mer, Oostende
Gespot op het web

Verschenen in eigen redactie op 05 06 2013. Citaat:

Gespot op de blog 'Au goût d'Emma'
Verslag (in het Frans) over Toi Moi et la mer te Oostende.
Lees het verslag

The Flemish Primitives:
Low impact menu, een menu met een lage ecologische voetafdruk

Verschenen in Visit Oostende op 14 03 2011. Citaat:

"In het kader van The Flemish Primitives bieden verschillende Oostendse restaurants tot 4 april 2011 een low carbon menu aan, een menu met een lage ecologische voetafdruk. De menu’s kunnen rechtstreeks bij de deelnemende restaurants of via Toerisme Oostende vzw gereserveerd worden."

Dit restaurant is één van de deelnemende restaurants.

Met Ensor aan tafel

Verschenen in eigen redactie op 08 10 2010. Citaat:

"De vierde editie van 'Met Kunst aan Tafel' staat dit jaar in teken van James Ensor en loopt tot 3 april 2011. Bij reservatie van een “Met Ensor aan Tafel” menu krijgt de klant een exclusieve servet uit Belgisch vlaskatoen en een verzilverde servetring met de handtekening van Ensor."

25 restaurants nemen er deel aan. Dit restaurant is er één van.

Zoek restaurants in de buurt van dit apparaat

Start zoeken

Opgelet! Je browser kan toestemming vragen om je huidige locatie door te geven.

Deze pagina is niet beschikbaar voor deze schermbreedte. Gebruik je apparaat horizontaal.