Sint-Christophe

Alle persartikels over restaurant Sint-Christophe

Sint-Christophe serveert acht gangen en steunt goede doel

Verschenen in nieuwsblad.be op 01 06 2011. Citaat:

"Christophe Bassez en Sina Van Boeckel van het restaurant Sint-Christophe aan de Houtstraat in Olsene serveren vanaf vandaag voor het zevende jaar een verrassend gastronomisch degustatiemenu rond de Filliersjenever uit Deinze. Verrassend omdat de chef liefst 14 soorten jenevers, van aperitief tot dessert, op een subtiele manier verwerkt."

Dit Filliers-menu wordt geserveerd van 1 juni tem 31 augustus.

Lees het volledige artikel (externe link)

Gent Smaakt!

Verschenen in eigen redactie op 30 05 2011. Citaat:

Van 2 tot 5 juni vormt het historische kader van het Sint-Pietersplein te Gent het decor van het culinair evenement Gent Smaakt! Een 20-tal restauranthouders en cateraars serveren het beste van zichzelf. Dit restaurant is er één van.
Geniet van de heerlijkste gerechten en dranken tijdens een smakelijke wandeling langs de 20-tal luxetenten en kom op adem op een van de sfeervolle terrassen.

Meer info op www.gentsmaakt.be

Menu onthult zestien Fillierssmaakjes
Restaurant Sint-Christophe te Olsene

Verschenen in nieuwsblad.be op 07 07 2010. Citaat:

"Christophe Bassez en Sina Van Boeckel van het restaurant Sint-Christophe in de Houtstraat in Olsene pakken tot 31 augustus voor de zesde keer uit met een verrassend degustatie- en themamenu. Rode draad doorheen het degustatiemenu zijn de jenever- en afgeleide producten van Filliers."

Lees het volledige artikel (externe link)

Culinaire hommage aan Jan Filliers. Sint-Christophe serveert negen gangen met Fillierssmaakjes.

Verschenen in nieuwsblad.be op 28 05 2010. Citaat:

"Zestien soorten jenever, van aperitief tot dessert, lopen als een fijne rode draad door een gastronomisch eetfestijn dat een hommage is aan de twee jaar geleden overleden meester-stoker Jan Filliers."

(Dit artikel is niet meer online beschikbaar)

Smiley voor Sint-Christophe te Olsene.

Verschenen in nieuwsblad.be op 26 12 2009. Citaat:

"Christoph Bassez en zijn echtgenote Sina het Smiley-label en bijhorend certificaat uitgeschreven door het Federaal Voedselagentschap. Daarmee is het één van de eerste restaurants in Vlaanderen die deze Smiley mag dragen. De Smiley wordt volgens Didier Ranschaert automatisch geassocieerd met iets dat goed en in orde is."

(Dit artikel is niet meer online beschikbaar)

Culinaire hommage aan Maître Jean. The Best of Filliers op je bord.

Verschenen in nieuwsblad.be op 25 05 2009. Citaat:

"In zijn hommage aan Jan zitten elf soorten jeneverproducten van Filliers verwerkt. Delicaat en verfijnd, zodat de smaak en kwaliteit van de geserveerde culinaire specialiteiten bewaard blijft. Voor Dominique vormt de tilapiafilet op een bedje van zoete aardappelpuree, geparfumeerd met truffel en een sausje van Filliers-advocaat het neusje van de zalm."

Lees het volledige artikel (externe link)

Zoek restaurants in de buurt van dit apparaat

Start zoeken

Opgelet! Je browser kan toestemming vragen om je huidige locatie door te geven.

Deze pagina is niet beschikbaar voor deze schermbreedte. Gebruik je apparaat horizontaal.