Alain Meessen

Alle persartikels over restaurant Alain Meessen

Alain Meessen te Oedelem

Verschenen in crooze.fm op 27 07 2009. Citaat:

"De vriendelijkheid van het restaurantkoppeltje wordt aangevuld met professionalisme. Jassen hebben we niet bij, dus moet er weinig aangenomen worden, maar onze wijnglazen worden telkens onmiddellijk aangevuld en de wachttijd tussen de gerechten is perfect: lang genoeg om een beetje te kletsen en alles te verteren, kort genoeg om niet de neiging te krijgen om voortdurend op de klok te kijken. Geen twijfel aan mogelijk: bij Alain Meessen is gezelligheid troef!"

Terrastafelen : Adressen in West-Vlaanderen.

Verschenen in De Standaard Magazine op 13 06 2009. Citaat:

De Standaard filterde 49 eethuizen in Vlaanderen en het Brusselse uit de Bib Gourmand, allemaal met terras of buiteneetplekje, en allemaal met een driegangenmenu voor minder dan 35 euro.

De adressen te West-Vlaanderen :

Le Flore, De Houtsnip, Restaurant Eglantier, Alain Meessen, Renty, Rita, Vijfwege, Gasthof 't Hommelhof, De Lieve, 't Notarishuys, Luna Piena, De Kruidenmolen, Old Fisher, De Roeschaert, Villared

Alle 5 Favoriet - Lieven Verstraete

Verschenen in De Standaard Magazine op 25 04 2009. Citaat:

De favoriete adressen van Lieven Verstraete: De Karmeliet (Brugge), Alain Meessen (Oedelem), Hertog Jan (Brugge), Saramonia (Maldegem), Sol y Sombra (Brugge).

Lees het volledige artikel (externe link)

Zoek restaurants in de buurt van dit apparaat

Start zoeken

Opgelet! Je browser kan toestemming vragen om je huidige locatie door te geven.

Deze pagina is niet beschikbaar voor deze schermbreedte. Gebruik je apparaat horizontaal.