Hof Ter Eycken

Alle persartikels over restaurant Hof Ter Eycken

Gault Millau Oost-Vlaanderen: 4 restaurants krijgen 16/20

Verschenen in tvoost.be op 10 11 2015. Citaat:

In de nieuwe Gault & Millau staan 119 Oost-Vlaamse restaurants vermeld. Vier van hen behaalden een mooie 16 op 20:

't Korennaer (Nieuwkerken-Waas), De Plezanten Hof (Hamme), Hof Ter Eycken (Ninove) en Kelderman (Aalst).

Lees het volledige artikel (externe link)

Matthijs Vanheule, zoon Ninoofse sterrenchef, naar Bocuse d'Or

Verschenen in nieuwsblad.be op 19 01 2013. Citaat:

"Matthijs Vanheule is amper 21 jaar maar levert nu al culinaire hoogstandjes af. De oud-leerling van de befaamde hotelschool Ter Groene Poorte werkt momenteel in de keuken van het Hof Van Cleve in Kruishoutem en mag papa zeggen tegen een sterrenchef. Zijn vader is immers Philippe Vanheule, van het Ninoofs restaurant Hof ter Eycken."

Lees het volledige artikel (externe link)

Michelingids 2013
Restaurants met 1 Michelinster

Verschenen in eigen redactie op 19 11 2012. Citaat:

94 Belgische restaurants behalen 1 ster in de Michelin-gids 2013.

Hof Ter Eycken, Ninove: Blijven scoren is niet evident in tijden van crisis

Verschenen in nieuwsblad.be op 13 11 2012. Citaat:

"Een mooie 17 op 20. Dat is de score die Hof Ter Eycken opnieuw behaalde in de recentste rapportering door Gault&Millau. (...) ‘Maar ik ben uiteraard zeer tevreden hiermee. Vooral ook omdat we standhouden, in tijden van crisis. En dat is niet evident. Zelfs in deze moeilijke momenten opteren we voor investeringen. Zo hebben we het salon en het eigenlijke restaurant zelf vernieuwd. Maar we blijven ook volop gaan voor het serveren van kwaliteit.’"

Lees het volledige artikel (externe link)

Score GaultMillau 2013: 17/20

Verschenen in eigen redactie op 12 11 2012. Citaat:

23 restaurants in België behalen een score van 17/20 in de GaultMillau-gids 2013: A'Qi, Château du Mylord, Couvert Couvert, De Plezanten Hof, De Schone Van Boskoop, Den Gouden Harynck, Dôme, Hof Ter Eycken, Hostellerie St-Nicolas, L'Eau Vive, L'Essentiel, L'Eveil des Sens, La Durée, Le Fou est Belge, Le Gril aux Herbes d'Evan, Le Passage, Le Prieuré Saint-Géry, Lemonnier, Les Gourmands, Magis, Nuance, Slagmolen, Table d'Amis.

Restaurants met 1 Michelinster.
1 ster in Michelingids 2012 België-Luxemburg

Verschenen in eigen redactie op 21 11 2011. Citaat:

89 Belgische restaurants behalen 1 ster in de Michelingids Belux 2012.

Hof Ter Eycken blijft koploper

Verschenen in nieuwsblad.be op 15 11 2011. Citaat:

"Net als vorig jaar kreeg Hof Ter Eycken 17 op 20 van GaultMillau. Daarmee is het Ninoofse restaurant opnieuw de topscoorder uit onze regio. 'We kregen vorig jaar een 17, maar die punten moet je elk jaar terugverdienen. Ik ben trots dat het lukte', zegt Philippe Vanheule, die onlangs nog een jubileummenu aanbood naar aanleiding van 25 jaar Hof Ter Eycken."

Lees het volledige artikel (externe link)

Score GaultMillau 2012: 17/20

Verschenen in eigen redactie op 14 11 2011. Citaat:

21 restaurants in België behalen een score van 17/20 in de GaultMillau-gids 2012. Dit restaurant is er één van.

Tien restaurants die excelleren in de klassieke keuken

Verschenen in knackweekend.be op 23 08 2011. Citaat:

Weekend Knack koos tien restaurants die excelleren in de klassieke keuken.

Dit restaurant is er één van.

Michelingids België-Luxemburg 2011: 1 ster

Verschenen in eigen redactie op 21 11 2010. Citaat:

86 restaurants in België behalen 1 ster in de Michelingids 2011. Dit restaurant is er één van.

'We staan weer aan de top'
Restaurant Hof Ter Eycken te Ninove

Verschenen in nieuwsblad.be op 09 11 2010. Citaat:

"Nu heeft de chef toch opnieuw een 17, de hoogste score in de omtrek. 'Daar zijn mijn keukenteam, mijn vrouw en ik heel fier op. De erkenning van gidsen is erg belangrijk, het is een beloning voor jarenlang keihard werken. Je moet weten dat wij hier al van bij het begin van 's ochtends vroeg tot 's avonds laat in de weer zijn. Dit is zalf op mijn hart', zegt hij tevreden."

Lees het volledige artikel (externe link)

Score GaultMillau 2011: 17/20

Verschenen in eigen redactie op 07 11 2010. Citaat:

23 restaurants in België behalen een score van 17/20 in de GaultMillau-gids 2011. Dit restaurant is er één van.

Mes & Vork: Met lekkers uit eigen moestuin.
Hof Ter Eycken te Ninove.

Verschenen in DM magazine op 04 09 2010. Citaat:

"Zijn innemende kookstijl bevat aardse en rustieke elementen."

Lees het volledige artikel (externe link)

Michelingids België 2010: 1 Michelin ster.

Verschenen in eigen redactie op 22 11 2009. Citaat:

98 restaurants in België behalen 1 ster in de Michelingids 2010, dit restaurant is er één van.

Score GaultMillau 2010: 16/20

Verschenen in eigen redactie op 26 10 2009. Citaat:

54 restaurants in België behalen een score van 16/20 in de GaultMillau-gids 2010, dit restaurant is er één van.

Hof Ter Eycken

Verschenen in 6minutes.be op 24 05 2009. Citaat:

"Midden in het Pajottenland kan je in een voormalige stoeterij heerlijk tafelen in een bijzonder elegant decor. De binnenkoer straalt een landelijke rust en luxe uit, terwijl het intieme en zonnige salon je laat dagdromen van heerlijke, lokale specialiteiten."

"De degustatiemenu wijzigt maandelijks waardoor de fijnproevers hier optimaal kunnen genieten van de vele seizoensproducten die in eigen contreien worden weergevonden."

10 keer hedendaags klassiek

Verschenen in gastronomennet.be op 22 03 2007. Citaat:

Een selectie eethuizen waar de koks smakelijke, klassieke bereidingen presenteren in een elegant, hedendaags jasje:

- De Ceder (Kruibeke)
- Herbert Robbrecht (Beveren)
- Mange-Tout (Nevele)
- Ten Bogaerde (Koksijde)
- Deboeveries (Deurle)
- De Kristalijn (Genk)
- Hof Ter Eycken (Ninove)
- Hippocampus (Knokke)
- Hostellerie Gilain (Sorinnes)
- Beau Séjour/Du Four à la Table (Villers-sur-Lesse)

(Dit artikel is niet meer online beschikbaar)

Zoek restaurants in de buurt van dit apparaat

Start zoeken

Opgelet! Je browser kan toestemming vragen om je huidige locatie door te geven.

Deze pagina is niet beschikbaar voor deze schermbreedte. Gebruik je apparaat horizontaal.