De Bakermat

Alle persartikels over restaurant De Bakermat

Club Prosper Montagné - Eerste Kok van België 2015
Videoverslag finale

Verschenen in eigen redactie op 11 10 2014. Citaat:

Tijdens de finale scoorde Pascal Peeters het best voor de expertenjury. Peters is de souschef van restaurant Vivendum in Dilsem-Stokkem.

Bron video: YouTube.com

De vijf finalisten waren: Vincent Florizoone, chef-eigenaar van Restaurant Grand Cabaret in Nieuwpoort, Bart Hoornaert, souschef van restaurant La Durée in Izegem, Wim Van Hecke, souschef van restaurant Fleur de Lin in Zele, Kevin Graf, chef-eigenaar van restaurant De Bakermat in Ninove, en Pascal Peters, souschef van restaurant Vivendum in Dilsen-Stokkem.

Kevin Graf wil Eerste Kok van België worden

Verschenen in nieuwsblad.be op 04 10 2014. Citaat:

"Kevin Graf uit Dilbeek bereidt zich momenteel voor op de finale van de wedstrijd 'Eerste Kok van België 2015'. De jonge kok heeft al een eigen restaurant - De Bakermat in Ninove - en hij is goed op weg om één van de topchefs van het land te worden."

Lees het volledige artikel (externe link)

De Bakermat: PITTIG 'Ontdekking van het jaar'

Verschenen in eigen redactie op 03 10 2014. Citaat:

PITTIG Magazine verkoos De Bakermat tot 'ontdekking van het jaar'. Meer info: lees het verslag

Gastronomische Club Prosper Montagné
Wedstrijd van Eerste Kok van België

Verschenen in eigen redactie op 28 09 2014. Citaat:

De Gastronomische Club Prosper Montagné organiseert jaarlijks een wedstrijd waarbij op zoek wordt gegaan naar de beste kok van België.

De finalisten zijn dit jaar Vincent Florizoone (chef van Restaurant Grand Cabaret te Nieuwpoort), Kevin Graf (chef-eigenaar van restaurant De Bakermat te Ninove), Bart Hoornaert (sous-chef van restaurant La Durée te Izegem), Pascal Peters (sous-chef van Restaurant Vivendum te Dilsen Stokkem) en Wim Van Hecke (sous-chef van restaurant Fleur de Lin te Zele). Zij zullen op 6 oktober strijden voor de felbegeerde titel 'Eerste Kok van België 2015'.

Meer info op club-prosper-montagne.be

23-jarige Kevin Graf opende pas nieuwe zaak en schittert in prestigieuze wedstrijd

Verschenen in nieuwsblad.be op 04 07 2014. Citaat:

"De amper 23-jarige chef-kok opende samen met zijn vriendin Barbara Wouters amper drie weken geleden hun eigen restaurant De Bakermat in Ninove. Nu al is hij geselecteerd voor een prestigieuze kookwedstrijd. Kevin is immers één van de vijf finalisten van de wedstrijd 'Eerste kok van België van 2015', georganiseerd door de Gastronomische Club Prosper Montagné. In het najaar wordt beslist of Kevin zich uiteindelijk de eindlaureaat zal mogen noemen."

Lees het volledige artikel (externe link)

Zoek restaurants in de buurt van dit apparaat

Start zoeken

Opgelet! Je browser kan toestemming vragen om je huidige locatie door te geven.

Deze pagina is niet beschikbaar voor deze schermbreedte. Gebruik je apparaat horizontaal.