Flavie's Tafel

Alle persartikels over restaurant Flavie's Tafel

Flavie's Tafel, Nieuwpoort

Verschenen in Goesting West-Vlaanderen op 06 05 2015. Citaat:

Restaurant Flavie's Tafel te Nieuwpoort is onlangs verhuisd en het nieuwe interieur werd ontworpen door architect Lieven Musschoot.

Ondanks dat de hoofdgerechten wat lang op zich hebben laten wachten, genoten Elise Descamps van Goesting magazine en haar tafelgenote van de verschillende visgerechten.

Beoordeling: 4 sterren.

Lees het volledige artikel (externe link)

Places: Flavie's Tafel, Nieuwpoort

Verschenen in Venuez op 27 08 2014. Citaat:

"Dagelijks staan er vier voor- & hoofdgerechten op de kaart – afhankelijk van de verse aanvoer door de visleverancier. Blijvers op de kaart, wegens absolute publiekslievelingen, zijn de rog en de tong. In tegenstelling tot de meeste horecaondernemers maakt Valerie qua bijgerechten een gedurfde keuze door geen frieten te serveren. Naar eigen zeggen zweert ze bij een zuivere en pure keuken, waarbij ze overbodige vetten tracht te vermijden. Vanuit haar open keuken – achter een fornuis van Lafosse – legt Valerie maar wat graag contact met haar gasten."

Lees het volledige artikel (externe link)

Agnes Goyvaerts bezoekt Flavie's Tafel
The Happy Eater

Verschenen in DM magazine op 19 04 2014. Citaat:

Interieur?

"Huiselijk, zoals je het thuis ook zou willen. Mooie leren stoeltjes in verschillende kleuren (zacht geel, mosgroen), sierlijke muurschilderingen van Angèle Boddaert, aparte zwarte lampen met vergulde binnenkant, open keuken."

Extra?

"Smakelijke keuken met kraakverse vis, groenten van het seizoen, puree met boter, huiselijk en royaal."

Aan tafel bij Flavie

Verschenen in cuberdon-macaron.be op 06 09 2013. Citaat:

"De kaart is beperkt maar origineel en seizoensgebonden. De kinderen genoten van huisgemaakte garnaalkroketjes met een heerlijk smeuïge groentenpuree. Wij werden verrast door : een groentenpuree met Nieuwpoortse garnalen en een gepocheerd eitje, de op vel gebakken kabeljauw met lamsoor en groenten en mijn basilicum-risotto met zuiderse brunoise en gebakken zonnevis was absoluut top."

Flavie's Tafel verhuisde ondertussen naar een nieuwe locatie.

Lees het volledige artikel (externe link)

Flavie's tafel ontdekt.

Verschenen in Brugse vertellementjes op 07 08 2010. Citaat:

"We komen hier zeker nog eens terug, was alvast onze reactie. Reserveren is zeker ook aan te raden want de zaak zat vol op een donderdagavond. Het is ook niet het soort restaurant om lang te blijven plakken, de keuken sluit om 20u30. Het doet me wat denken aan het Lepelblad in Gent, maar dan in de Nieuwpoortse uitvoering. Vier sterren waard, absoluut."

Flavie's Tafel verhuisde ondertussen naar een nieuwe locatie.

Lees het volledige artikel (externe link)

Zoek restaurants in de buurt van dit apparaat

Start zoeken

Opgelet! Je browser kan toestemming vragen om je huidige locatie door te geven.

Deze pagina is niet beschikbaar voor deze schermbreedte. Gebruik je apparaat horizontaal.