De Roos

Alle persartikels over restaurant De Roos

Restaurant De Roos valt in prijzen

Verschenen in hln.be op 08 08 2014. Citaat:

"Het restaurant De Roos van Steve D'hoedt en Natacha Vandamme aan de Nieuwpoortse kaai valt in de prijzen. Reviewsite Tripadvisor heeft de restauranthouders beloond met het certificaat van uitmuntendheid 2014"

Lees het volledige artikel (externe link)

Waar eet men het perfecte vispannetje?
Restaurant De Roos, Nieuwpoort. Getest door Luc Bellings

Verschenen in Het Laatste Nieuws op 28 07 2012. Citaat:

"Dit pannetje is duidelijk à la minute bereid: eerst werd de vis apart gepocheerd en dan met de saus onder de grill geplaatst. Ook de garnaaltjes werden er pas helemaal op het eind op gestrooid. Eén van de goedkoopste vispannetjes is meteen het allerbeste: dit zou ik elke week kunnen eten. Ook de pommes duchesse benaderen de perfectie. Een absolute aanrader."

Score: 10/10.

Lees het volledige artikel (externe link)

De Roos: joviale begeesterende gerechten

Verschenen in 6minutes.be op 31 01 2012. Citaat:

"Het interieur van de Roos is gezellig met een in het oog springende roosversiering. De stevige, vrij grote tafels krijgen een katoenen tafelloper mee, brandend kaarsje en een sierlijk tafellampje. Bestek en glaswerk zijn stijlvol, modern, evenwel zonder té uitbundige luxe. De kaart is behoorlijk ruim met vanzelfprekend grote aandacht voor visbereidingen al worden de vleesbereidingen nauwelijks op de achtergrond gedrongen."

Steve D'hoedt ruilt Bergscheure voor De Roos.
Restaurant De Roos te Nieuwpoort.

Verschenen in nieuwsblad.be op 21 06 2008. Citaat:

"'We hoorden dat Ronny en Mireille Willaert van plan waren om hun bekende restaurant De Roos, heel goed gelegen op de Kaai, na 39 jaar over te laten. In die tijd wisten zij een gevestigde en druk bezochte zaak uit te bouwen, die kan rekenen op een trouw cliënteel. We zijn eens gaan polsen en lang hebben de onderhandelingen niet geduurd. Diezelfde avond bereikten we een overeenkomst. Het betekent een hele verandering voor ons, maar we zullen het beste van twee werelden combineren: de dagverse vis waarvoor De Roos onder meer befaamd was en een aanbod van grillades, een van onze troeven in de Bergscheure', zegt een enthousiaste Steve D'hoedt."

(Dit artikel is niet meer online beschikbaar)

Zoek restaurants in de buurt van dit apparaat

Start zoeken

Opgelet! Je browser kan toestemming vragen om je huidige locatie door te geven.

Deze pagina is niet beschikbaar voor deze schermbreedte. Gebruik je apparaat horizontaal.