ComilFo

Alle persartikels over restaurant ComilFo

Hotel Cosmopolite opent loungebar: Caprice

Verschenen in eigen redactie op 15 06 2013. Citaat:

Naast het gastronomisch restaurant 'ComilFo' en de brasserie 'Carroussel' opent Hotel Cosmopolite nu ook een loungebar. In 'Bar Caprice' kan men terecht voor een aperitief en digestief. De bar is iedere dag geopend van 12u tot 14u en van 18u tot middernacht.

Comilfo - Hotel Cosmopolite
Trendy vakantiegevoel

Verschenen in Steps op 05 11 2011.

"'Chef Jan Tourlousse bereidt graag de wereldkeuken,' vertelt Ferry Damen. 'We bevinden ons aan zee en serveren een Frans-Belgische keuken maar de chef voegt er graag een oosters Aziatisch tintje aan toe, met een knipoog.' Zo kan je in Comilfo genieten van een Canadese kreeft Bell Vue style of Thai Style."

Lees het volledige artikel (externe link)

Taste ID: recht uit de zee.
Restaurant ComilFo te Nieuwpoort.

Verschenen in Steps op 05 03 2011. Citaat:

"De jonge chef is Jan Tourlousse en hij liep school in de Hotelschool ter Duinen in Koksijde. Sinds 2005 baadt hij samen met zijn vrouw Diana het restaurant langs de AlbertI-laan uit. 'Onze keuken is vooral Frans-Belgisch met een knipoog naar de Oosterse keuken. Vooral visgerechten zijn onze specialiteit.'"

Sint-Valentijn: Romantisch logeren, heerlijk eten.

Verschenen in hln.be op 11 02 2010. Citaat:

Reportage over heerlijke adresjes voor Sint-Valentijn. De selectie van Het Laatste Nieuws:
Hotel Cosmopolite (Nieuwpoort), De Rentmeesterhoeve (Poperinge), La Malle Poste (Rochefort), Auberge La Grande Cure (Marcourt), Hotel Memlinc Palace (Knokke-Heist), Hotel Heritage (Brugge), 't Hemerlyck (Grobbendonk), Ghent River Hotel (Gent), Hotel 2G (Saint-Hubert), Hotel Beau-Séjour (Bouillon), De Herborist (Brugge), Carbon Hotel (Genk).

Lees het volledige artikel (externe link)

Vincent zoekt Jong keukengeweld in West-Vlaanderen.
Reportage van Vlaanderen Vakantieland.

Verschenen in www.een.be op 19 10 2009. Citaat:

"Jongeren en topgastronomie: het lijkt niet meteen de perfecte combinatie. Maar daar komt tijdelijk weer verandering in! Twintig West-Vlaamse topchefs zetten met de actie Jong Keukengeweld de deuren open voor jonge lekkerbekken! Vincent Verelst neemt nu al de proef op de som."

Tweede editie 'Jong Keukengeweld' van 1 oktober tot 15 november 2009.

Verschenen in eigen redactie op 01 10 2009. Citaat:

De organisatoren (Westtoer en Horeca West-Vlaanderen) selecteerden een nieuwe lichting van 20 jonge West-Vlaamse chefs van maximum 35 jaar. Zij laten jongeren kennis maken met topgastronomie in hun restaurant van 1 oktober tot 15 november.

‘Jong keukengeweld’ is tevens een aanzet om jongeren (van 18 tot 30 jaar) kennis te laten maken met de eigentijds en streekgebonden recepten van de jonge chefs. Het gastronomisch driegangenmenu ‘Jong Keukengeweld’ wordt aangeboden aan een promoprijs van 45 euro per persoon (aangepaste wijnen en water inbegrepen).

Zoek restaurants in de buurt van dit apparaat

Start zoeken

Opgelet! Je browser kan toestemming vragen om je huidige locatie door te geven.

Deze pagina is niet beschikbaar voor deze schermbreedte. Gebruik je apparaat horizontaal.