't Korennaer

Restaurant 't Korennaer, Nieuwkerken-Waas

Adres:

Nieuwkerkenstraat 4
9100   Nieuwkerken-Waas

Toon de ligging

Telefoon:

03 778 08 45

Chef-kok:

Edwin Van Goethem

Type:

Restaurant, gastronomisch

Keuken:

Belgisch, Frans

Hyperlinks:

Michelin '17:

Pagina 317
Keuken: 1 ster
Comfort: 3 vorken

GaultMillau '17:

Pagina 495
Keuken: 16.0 /20

Faciliteiten:

Airco, terras

Formules:

Lunchmenu - menu

Middag: ma di wo do vr za zo - 12:00 - 14:00
Avond: ma di wo do vr za zo - 19:00 - 21:00

't Korennaer in de media

't Korennaer in de culinaire top

Verschenen in nieuwsblad.be op 22 11 2016. Citaat:

Gisteren stelde Michelin zijn nieuwe gids voor en daarin werden ook de nieuwe éénsterrenrestaurants bekend gemaakt.

Daarbij hoort ook restaurant 't Korennaer te Nieuwkerken-Waas van chef Edwin Van Goethem, die natuurlijk dolblij was met deze onderscheiding.

De gelukkige Edwin reageert aan Het Nieuwsblad: 'We zijn al twintig jaar actief, alle beslommeringen zijn weggevallen. We concentreren ons volledig op onze kwalitatieve keuken en daar worden we nu voor beloond. ‘t Korennaer is nu echt wel de culinaire top van het Waasland.'

Lees het volledige artikel (externe link)

Nieuwe sterren uitgedeeld in Michelin België & Luxemburg 2017

Verschenen in eigen redactie op 21 11 2016.

Michelin heeft maandag zijn nieuwe gids voor 2017 voorgesteld. Negen Belgische restaurants kregen hun eerste ster toegekend.

De nieuwe éénsterrenrestaurants zijn:

  • 't Korennaer, Nieuwkerken-Waas
  • Castor, Beveren-Leie
  • Colette, Westerlo
  • Kelderman, Aalst
  • Bozar Brasserie, Brussel
  • Quadras, St. Vith
  • La Villa Emily, Brussel
  • Vol-Ver, Marke
  • Wine in the City, Jette

't Korennaer, onbegrijpelijk dat dit restaurant nog geen Michelinster heeft.

Verschenen in vierbordjes.be op 13 06 2016. Citaat:

Recensent Bruno Vanspauwen ging langs bij 't Korennaer in Nieuwkerken-Waas en beloonde chef Edwin Van Goethem met de maximumscore van vier bordjes, wat staat voor een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding.

Edwin Van Goethem maakt geen fouten, gaat heel precies te werk en straalt een en al liefde voor het koken uit.

In het menu volgden achtereenvolgens Noorse coquilles, grietbot, Deense langoustines en haas van lokale polders, waarvan de kwaliteit stuk voor stuk overduidelijk boven de middelmaat uitsteeg.

Met verwondering vraagt de recensent zich af waarom Michelin dit restaurant nog niet met een ster heeft bekroond. Deze objectieve fout dient snel te worden rechtgezet.

Lees het volledige artikel (externe link)

In de buurt van restaurant 't Korennaer

Zoek restaurants in de buurt van dit apparaat

Start zoeken

Opgelet! Je browser kan toestemming vragen om je huidige locatie door te geven.

Deze pagina is niet beschikbaar voor deze schermbreedte. Gebruik je apparaat horizontaal.