Brasserie De Kroon

Restaurant Brasserie De Kroon, Neerijse

Adres:

Beekstraat 20
3040   Neerijse

Toon de ligging

Telefoon:

016 43 94 72

Type:

Brasserie

Keuken:

Belgisch

GaultMillau '16:

Pagina 442

Faciliteiten:

Terras

Brasserie De Kroon in de media

Restaurant De Kroon, Neerijse

Verschenen in Goesting Vlaams-Brabant op 06 05 2015. Citaat:

Een jaar geleden verliet Kwinten De Paepe zijn restaurant Trente te Leuven en werd chef in het eetcafé van Brouwerij De Kroon.

De talentvolle chef, die door velen getipt werd om ooit een Michelinster te behalen, past zijn kookkunsten toe in deze bistrokeuken met een zeer degelijke prijskwaliteitverhouding.

Goesting magazine mocht bij een lunchbezoek, onder andere, genieten van supermals en smakelijk stoofvlees en malse filet pur van paard, welke perfect tussen saignant en à point was gebakken. Bijpassende bieren en om af te sluiten een heerlijk fris dessert rondden een zeer geslaagde maaltijd af.

Beoordeling: 3 sterren.

Lees het volledige artikel (externe link)

Topkok Kwinten De Paepe verlaat Trente voor De Kroon in Neerijse

Verschenen in hln.be op 09 05 2014. Citaat:

"Als je eerste Michelin-ster volgens velen om de hoek loert, dan ruil je je culinaire restaurant niet voor een brasserie. Maar laat dat nu net zijn wat de Leuvense topkok Kwinten De Paepe wél doet. Hij liet zijn zaak Trente over en trok naar brouwhuis De Kroon in Neerijse."

"'Voor alle duidelijkheid: ik ben niet uit frustratie of in ruzie vertrokken', zegt Kwinten. 'Maar na negen jaar wilde ik iets anders. Ik wist dat Trente in goede handen was en dat maakte het gemakkelijker om afscheid te nemen. Vier van mijn vroegere personeelsleden zetten de zaak namelijk voort. En met twee van hen, Bart en David, werkte ik al veertien jaar samen. Ik weet dus dat ze het even goed als vroeger zullen doen, hopelijk zelfs nog beter.'"

Lees het volledige artikel (externe link)

In de buurt van restaurant Brasserie De Kroon

Zoek restaurants in de buurt van dit apparaat

Start zoeken

Opgelet! Je browser kan toestemming vragen om je huidige locatie door te geven.

Deze pagina is niet beschikbaar voor deze schermbreedte. Gebruik je apparaat horizontaal.