Détail & Nous

Alle persartikels over restaurant Détail & Nous

Tafelen: Ontmantelde gastronomie
Détail & Nous

Verschenen in Weekend Knack op 10 10 2012. Citaat:

"Patrice Brosse was in zijn gloriedagen de rechterhand van superster Yves Matagne. Tijdens zijn verblijf in de keuken van de Sea Grill kreeg het restaurant een tweede michelinster. De prestatiedruk lag erg hoog en dat was voor Patrice de reden om topgastronomie de rug toe te keren. Patrice ging zich bezinnen: hij wilde koken, dat stond vast, maar op een aangename en ontspannen manier. Détail et Nous was de oplossing."

Beoordeling keuken: 8/10. Prijs-kwaliteit geproefde menu: 8/10.

Lees het volledige artikel (externe link)

Aan Tafel: Détail et Nous

Verschenen in De Standaard Magazine op 08 09 2012. Citaat:

"Ik vroeg mij die avond meermaals af hoe deze kok zulke kwaliteit kan bieden tegen deze bodemprijs. En of hij dat wel kan blijven doen. In elk geval heeft Patrice Brosse de juiste keuze gemaakt. Niet alleen voor zichzelf, ook voor ons. Stel u voor: wij moeten nu naar het onbekende dorp Nalinnes om daar een glimp op te vangen van de gastronomie van de toekomst. Terwijl in onze steden jonge koks nog zo vaak kiezen voor een restaurantformule waarvan je in slaap valt."

Beoordeling prijs-kwaliteit: 4 bordjes (uitstekend)

Lees het volledige artikel (externe link)

Zoek restaurants in de buurt van dit apparaat

Start zoeken

Opgelet! Je browser kan toestemming vragen om je huidige locatie door te geven.

Deze pagina is niet beschikbaar voor deze schermbreedte. Gebruik je apparaat horizontaal.