Maxx

Alle persartikels over restaurant Maxx

Chef in Nood - Aflevering 3, 18/02/2010, VTM 20u40
Restaurant Maxx in Mortsel.

Verschenen in vtm.be op 18 02 2010. Citaat:

"Chef Buyens bedenkt een nieuw concept: de Maxx moet een gezellige wine & dine worden, zonder uitgebreide menukaart. Hij speelt hiermee in op de behoeften van het potentieel cliƫnteel van de rondliggende bedrijven. Hij introduceert een cool buffet waar de klanten dagelijks kraakverse en verfijnde voorgerechtjes kunnen kiezen. Deze worden gecombineerd met dagelijks wisselende hoofdgerechten. Het is een unieke formule, die de Maxx als restaurant op de kaart kan zetten."

Lees het volledige artikel (externe link)

Zoek restaurants in de buurt van dit apparaat

Start zoeken

Opgelet! Je browser kan toestemming vragen om je huidige locatie door te geven.

Deze pagina is niet beschikbaar voor deze schermbreedte. Gebruik je apparaat horizontaal.