La Piazza

Alle persartikels over restaurant La Piazza

Entrepreneur: Vinko Pepa

Verschenen in Venuez op 07 12 2012. Citaat:

"Vinko Pepa is een succesvolle ondernemer, met tal van horecazaken op de teller kan dat ook moeilijk anders. In Antwerpen staat Vinko bekend als de bedenker van hippe concepten en het neerpoten daarvan op de uitgelezen locaties."

Restaurants van Vinko Pepa: Bar Italia, Bicyclette, Brasserie Gustav, Chez Antoine, Cosmo, Kapitein Zeppos, La Piazza, Pastis, Primo, Shilling.

Lees het volledige artikel (externe link)

Taste ID: Toscaanse traditie
Restaurant La Piazza te Mortsel

Verschenen in Steps op 05 02 2011. Citaat:

"Op je bord krijg je alleen maar op-en-top verse producten, die an sich het gerecht al maken. Denk daar de juiste combinatie van smaken en à la minute gemaakte pasta's en pizza's bij, en je weet dat je goed zit. Bovendien worden de pizza's hier gebakken in een houtoven die speciaal uit Italië werd gehaald. Het is ongelofelijk hoeveel lekkerder een pizza door zo'n oven kan smaken."

La Piazza

Verschenen in Goesting Antwerpen op 12 01 2011. Citaat:

"Ik start met sfogliatine di melanzane (€8,50), een koud torentjesgerecht dat bestaat uit laagjes tomaat, mozzarella en aubergine, afgewerkt met drupjes pesto en basilicumblaadjes. De ingrediënten zijn goed vers, met pure natuurlijke smaken in een al decennialang beproefde combinatie."

Beoordeling Zone03: 3 sterren.

Lees het volledige artikel (externe link)

Zoek restaurants in de buurt van dit apparaat

Start zoeken

Opgelet! Je browser kan toestemming vragen om je huidige locatie door te geven.

Deze pagina is niet beschikbaar voor deze schermbreedte. Gebruik je apparaat horizontaal.