La Piazza

Italiaans restaurant La Piazza, Mortsel

Adres:

Prins Leopoldlei 1
2640   Mortsel

Toon de ligging

Telefoon:

03 449 77 49

Type:

Restaurant, pizzeria

Keuken:

Italiaans

Hyperlinks:

Middag: ma di wo do vr za zo - 12:00 - 14:30
Avond: ma di wo do vr za zo - 18:00 - 22:00

La Piazza in de media

Entrepreneur: Vinko Pepa

Verschenen in Venuez op 07 12 2012. Citaat:

"Vinko Pepa is een succesvolle ondernemer, met tal van horecazaken op de teller kan dat ook moeilijk anders. In Antwerpen staat Vinko bekend als de bedenker van hippe concepten en het neerpoten daarvan op de uitgelezen locaties."

Restaurants van Vinko Pepa: Bar Italia, Bicyclette, Brasserie Gustav, Chez Antoine, Cosmo, Kapitein Zeppos, La Piazza, Pastis, Primo, Shilling.

Lees het volledige artikel (externe link)

Taste ID: Toscaanse traditie
Restaurant La Piazza te Mortsel

Verschenen in Steps op 05 02 2011. Citaat:

"Op je bord krijg je alleen maar op-en-top verse producten, die an sich het gerecht al maken. Denk daar de juiste combinatie van smaken en à la minute gemaakte pasta's en pizza's bij, en je weet dat je goed zit. Bovendien worden de pizza's hier gebakken in een houtoven die speciaal uit Italië werd gehaald. Het is ongelofelijk hoeveel lekkerder een pizza door zo'n oven kan smaken."

La Piazza

Verschenen in Goesting Antwerpen op 12 01 2011. Citaat:

"Ik start met sfogliatine di melanzane (€8,50), een koud torentjesgerecht dat bestaat uit laagjes tomaat, mozzarella en aubergine, afgewerkt met drupjes pesto en basilicumblaadjes. De ingrediënten zijn goed vers, met pure natuurlijke smaken in een al decennialang beproefde combinatie."

Beoordeling Zone03: 3 sterren.

Lees het volledige artikel (externe link)

Reviews over restaurant La Piazza

La Piazza Mortsel al lang

door op
Zou je hier opnieuw komen? ja
geschikt voor een romantische uitje? nee
geschikt voor kinderen? ja
geschikt voor zaken? nee
geschikt voor een groep? ja
Globaal:
7
Maaltijd: 8
Bediening: 8
Sfeer: 6

gemerkt dat "La Piazza" nog steeds op de site staat, hoewel al jaren verdwenen. Nu is dit een "Bar Italia" (met 3 vestigingen in Antwerpen, Wijnegem en Mortsel). Als La Piazza nog een "echt" restaurant was, met een uitgebreide pasta- en pizzakaart, is het nu spijtig genoeg een nagenoeg uitsluitend pizza-restaurant. Dus wordt het vooral bezocht door gezinnen met kinderen en geeft dit heel wat luidruchtigheid, en minder geschikt voor hen die rustig willen tafelen. De beperkte keus aan pasta-gerechten op de kaart: lasagne met zalm, gehakt of veggie, en canneloni met ricotta en spinazie. Die zijn op voorhand bereid en verpakt, en worden opgewarmd. Bij La Piazza had men naast de pizza's keuze uit diverse pasta's, zoals vongole, scampi met pesto, met konijnenragout, met zalm in room en limoenzeste, enz...) die "a la minute" werden bereid. Het eten is er nog steeds lekker, maar met de naamsverandering is de keuze en kwaliteit toch wel voor een stuk achteruit gegaan...

In de buurt van restaurant La Piazza

Zoek restaurants in de buurt van dit apparaat

Start zoeken

Opgelet! Je browser kan toestemming vragen om je huidige locatie door te geven.

Deze pagina is niet beschikbaar voor deze schermbreedte. Gebruik je apparaat horizontaal.