Bouffard

Alle persartikels over restaurant Bouffard

Bouffard, Mol

Verschenen in Kris Kookt op 05 11 2015. Citaat:

Bouffard is een klein maar gezellig restaurant te Mol en stond bij Kris Herrijgers al een tijdje op de lijst van te bezoeken restaurants. Eindelijk kwam het er van en het was zeker de moeite. 

Stijn Mertens kookt toegankelijke gerechten, gebaseerd op de klassieke Franse keuken en laat het product primeren. Han Gheys staat dan weer in voor een energieke maar toch stijlvolle bediening.

Dit duo doet de titel San Pellegrino's '50 Young Talents' alle eer aan.

Lees het volledige artikel (externe link)

Actie Jong Keukengeweld: oktober 2015 & maart 2016

Verschenen in eigen redactie op 15 09 2015. Citaat:

‘Jong Keukengeweld’, de imagocampagne die jongeren van topgastronomie aan betaalbare prijzen laat genieten, loopt voortaan over acht in plaats van zes weken.  De eerste periode loopt van 1 oktober tot en met 31 oktober 2015. De tweede periode loopt van 1 maart tot 31 maart 2016.

Jong Keukengeweld, dat zijn 58 topchefs jonger dan 35 jaar die Vlaanderen in binnen- en buitenland als gastronomische topbestemming op de kaart moeten zetten. Vorig jaar gingen meer dan 9.000 jongeren in op het aanbod om voor 45 euro te genieten van een driegangenmenu bij een van de geselecteerde restaurants of 55 euro bij sterrenrestaurants (Michelin) of rapporthouders van minstens 15/20 bij GaultMillau.

Magazine Jong Keukengeweld 2016

Info: Facebookpagina Jong Keukengeweld

Photostream: Visit Flanders / Flickr

Lees het volledige artikel

Jong Keukengeweld 2014
Jongerenactie van 1 oktober t.e.m 15 november.

Verschenen in eigen redactie op 29 09 2014. Citaat:

Met Jong Keukengeweld en een selectie van 60 jonge chefs toont Vlaanderen dat haar gastronomie hip en innovatief is. Deze imagocampagne van Toerisme Vlaanderen gaat van start met een jongerenactie.

Jongeren van 18 tot 30 jaar kunnen zich culinair laten verwennen bij de Jong Keukengeweld-chefs. Voor 45 euro krijgen ze een driegangen menu van topkwaliteit, inclusief water en aangepaste wijnen of bieren. In restaurants met een Michelinster of een GaultMillau-score vanaf 15/20 betalen ze 55 euro.

Deze campagne is afgelopen. De actie liep van 1 oktober t.e.m 15 november 2014.

Info: Facebookpagina Jong Keukengeweld

Restaurant Bouffard, Mol: Met de tijd mee

Verschenen in knackweekend.be op 17 01 2014. Citaat:

"Han Gheys is het gezicht van de zaak. De maître d’hôtel, gekleed in wit hemd en zwart obervest, ontvangt en bedient energiek en met stijl. Stijn Mertens is de chef-kok en kookt toegankelijke gerechten met uitheemse invloeden."

Beoordeling keuken: 7/10.
Prijs/kwaliteit geproefde menu: 7/10.

Lees het volledige artikel (externe link)

Zoek restaurants in de buurt van dit apparaat

Start zoeken

Opgelet! Je browser kan toestemming vragen om je huidige locatie door te geven.

Deze pagina is niet beschikbaar voor deze schermbreedte. Gebruik je apparaat horizontaal.