De Jonge Garde

Alle persartikels over restaurant De Jonge Garde

Uitreiking Juniorkok 2013: Kevin Graf van restaurant Jonge Garde te Moerbeke

Verschenen in eigen redactie op 24 04 2013. Citaat:

Op 18 april vond de finale plaats van de wedstrijd 'Junior Kok 2013', een initiatief van RingTv. Chef Kevin Graf van het restaurant Jonge Garde te Moerbeke werd de uiteindelijke winnaar.

De Jonge Garde is 'meest beloftevolle onderneming'

Verschenen in nieuwsblad.be op 30 01 2013. Citaat:

"Bij de uitreiking van de Horeca Awards 2013 werd het Moerbeekse restaurant 'De Jonge Garde' uitgeroepen tot 'meest beloftevolle horecaonderneming'. (...) De erkenning doet enorm deugd bij de uitbaters van De Jonge Garde. 'We hadden totaal niet verwacht om een award te krijgen. We deden immers mee in de categorie 'betere restaurant' maar daar haalden we de finale niet.'"

Lees het volledige artikel (externe link)

De Jonge Garde blij met plaatsje in Gault&Millau

Verschenen in nieuwsblad.be op 13 11 2012. Citaat:

"De Jonge Garde kreeg nog geen score maar wel de vermelding ‘aanbevolen restaurant’. Voor de jonge equipe van het restaurant is dat een opsteker en aan aanmoediging om op de ingeslagen culinaire weg verder te gaan. (...) De ploeg van de Jonge Garde promoot de Frans-Belgische keuken en geeft er een eigentijdse draai aan. ‘We werken met kwaliteitsvolle en dagverse producten en gebruiken vernieuwende technieken. Het resultaat is een verfijnde keuken waar de klant waar krijgt voor zijn geld.’"

Lees het volledige artikel (externe link)

Agnes Goyvaerts bezoekt De Jonge Garde
DMuze: The Happy Eater

Verschenen in DM magazine op 29 09 2012. Citaat:

"Misschien is het wel slim van de chef om op deze plek ook een vertrouwd aanbod te hebben, maar uiteindelijk heb ik het gevoel dat het concept wat op twee benen hinkt, tussen 'doe maar gewoon' en 'kijk eens wat ik kan'."

Aan Tafel: De Jonge Garde

Verschenen in De Standaard Magazine op 21 04 2012. Citaat:

"De Jonge Garde is tot hiertoe uit de radar van de culinaire kritiek gebleven, maar ik was aangenaam verrast door deze piepjonge kok en zijn vriendin, die duidelijk potentieel hebben. Je moet wel in staat zijn om je louter op het bord te focussen en abstractie te maken van de omringende factoren. Ook de wijnkaart moet dringend onder handen genomen worden door iemand die de passie en kennis uit de keuken in het glas kan overbrengen."

Beoordeling prijs-kwaliteit: 3 bordjes (goed).

Lees het volledige artikel (externe link)

De Jonge Garde
Reportage Ring TV

Verschenen in eigen redactie op 13 02 2012. Citaat:

Bron: YouTube.com

Zoek restaurants in de buurt van dit apparaat

Start zoeken

Opgelet! Je browser kan toestemming vragen om je huidige locatie door te geven.

Deze pagina is niet beschikbaar voor deze schermbreedte. Gebruik je apparaat horizontaal.