X

Volgens onze bronnen bestaat deze zaak momenteel niet meer.

Mange-Tout

Alle persartikels over restaurant Mange-Tout

Mange-Tout
Gespot op het web

Verschenen in eigen redactie op 19 02 2013. Citaat:

Gespot op de site 'Belgian Taste Buds'
Verslag (in het Engels) over bezoek aan Mange-Tout.
Lees het verslag

Nieuwe chef aan fornuis Mange Tout Middelkerke

Verschenen in focus-wtv.be op 05 01 2012. Citaat:

"Jan Moyaert is de nieuwe chef in restaurant Mange Tout langs de Oostendebaan in Middelkerke. Pas 21 jaar jong ziet hij zijn droom werkelijkheid worden."

Lees het volledige artikel (externe link)

Jong Keukengeweld 2011 - Provincie West-Vlaanderen
Actie van 1 oktober tot 15 november

Verschenen in eigen redactie op 06 10 2011. Citaat:

Jong Keukengeweld laat jongeren kennis maken met de Vlaamse topgastronomie. Van 1 oktober tot 15 november bieden 48 jonge topchefs jongeren tot en met 30 jaar een gastronomisch driegangenmenu aan voor € 45, wijnen en/of bieren en waters inbegrepen.

Dit restaurant is één van de deelnemers.
Meer info: website Jong keukengeweld

Binnenkort verschijnt het boek: Jong Keukengeweld.

Mange-tout, een gastronomische Quick

Verschenen in Brugse vertellementjes op 07 08 2011. Citaat:

"Mange tout is een topper ondanks zijn ietwat vreemde ligging en interieur, want hier kan je meer dan lekker eten. Dat de twee chefs enkele jaren in de Hertog Jan hebben gewerkt is hier niet vreemd aan natuurlijk. Je proeft het namelijk in ieder gerecht!"

Lees het volledige artikel (externe link)

Studio Brussel Kust Ze:
Mange Tout in Middelkerke

Verschenen in eigen redactie op 25 07 2011. Citaat:

"Noordzeesepia in plaats van een Giant, Baron del Fuente in plaats van cola en vlierbloesem met witte chocolade vervangt nu het softijs; tijden veranderen en daar mochten wij mee van genieten. Chef-kok Gregory koos een oud Quick-restaurant als locatie voor zijn toprestaurant en toonde ons zijn hedendaagse keuken met authentieke Quick-dampkappen.

Beluister het fragment | Bron: Studio Brussel

De beste visrestaurants aan zee

Verschenen in knackweekend.be op 01 07 2011. Citaat:

Verser kan je Noordzeevis niet krijgen dan aan de kust. Weekend Knack selecteerde er tien visrestaurants waar de meest verfijnde gerechten op het bord komen. Ideaal voor wie zijn vakantie aan de Belgische kust doorbrengt.

Dit restaurant is er één van.

Lees het volledige artikel (externe link)

Restaurant Mange-Tout legt eigen wijngaard aan

Verschenen in nieuwsblad.be op 23 06 2011. Citaat:

"Gregory Schatteman en Marieke Moyaert, uitbaters van het gastronomisch restaurant Mange-Tout aan de Oostendelaan, hebben in de voortuin van hun zaak een wijngaard geplant. Het koppel verwacht over drie jaar een eerste oogst."

Lees het volledige artikel (externe link)

Al Dente: Waar eet Joachim Boudens?

Verschenen in DM magazine op 21 05 2011. Citaat:

De favoriete adressen van Joachim Boudens:
Mange-Tout (Middelkerke), Michel Bras (Laguiole, Frankrijk), Bristol (Knokke-Heist), De Kruidenmolen (Klemskerke), Boergondië (Westouter).

Joachim Boudens is verkozen tot Sommelier van het Jaar. Hij is mede-eigenaar van het tweesterrenrestaurant Hertog Jan.

Knack Restaurantgids - Gouden Gardes 2011

Verschenen in eigen redactie op 12 11 2010.
  • Uitzonderlijke carrière: Johan Segers, 't Fornuis.
  • Beste kok van het jaar: Sang-Hoon Degeimbre, L'air du Temps.
  • Vrouwelijke kok van het jaar: Inge Herteleer, Den Duyventooren.
  • Jong talent: Gregory Schatteman, Mange-Tout.
  • Inventieve keuken: Kristof Marrannes, Ter Leepe.
  • Uitheems restaurant van het jaar: Georges Boujaoudé, Mont Liban.
  • Gastvrouw van het jaar: Uguette Theys, Jos Theys Boerderij.
  • Sommelier van het jaar: Willem Van Den Broeck, Cuistot.
  • Beloftevolle kok: Matthieu Beudaert, Table d'Amis.

Score GaultMillau 2011: 14/20

Verschenen in eigen redactie op 07 11 2010. Citaat:

164 restaurants in België behalen een score van 14/20 in de GaultMillau-gids 2011. Dit restaurant is er één van.

Masterclass: Klassiekers in het nieuw.
Nieuwe reeks op Kanaal Z vanaf 25 september.

Verschenen in eigen redactie op 21 09 2010. Citaat:

Claudia Allemeersch, de beste hobbykok van Vlaanderen, gaat in een nieuwe reeks van Masterclass in de leer bij veelbelovende chef-koks uit Vlaanderen. De reeks loopt vanaf 25 september 10 weken lang op Kanaal Z.

Volgende chef-koks staan op het programma:

  • 25/09: Patrick en Freddy Vandecasserie - Villa Lorraine
  • 02/10: Koen Verjans - Innesto/De Barrier
  • 09/10: Jan Tournier - Cuchara
  • 16/10: Ingrid Neven - Pazzo
  • 23/10: Jason Blanckaert - C-Jean
  • 30/10: Matthieu Beudaert - Table d'Amis
  • 06/11: Seppe Nobels - Graanmarkt 13
  • 13/11: Floris Panckoucke - Savarin
  • 20/11: Gregory Schatteman - Mange-Tout
  • 27/11: Kwinten De Paepe - Trente

Selectie 'Fijnste inventieve gastronomie'
Knack Weekend - Culinair Referendum 2010

Verschenen in knackweekend.be op 15 09 2010. Citaat:

Voor het Culinair Referendum 2010 selecteerde Pieter Van Dooveren 10 eethuizen voor de categorie 'Fijnste inventieve gastronomie'. Dit restaurant maakt deel uit van de selectie.

Zoek restaurants in de buurt van dit apparaat

Start zoeken

Opgelet! Je browser kan toestemming vragen om je huidige locatie door te geven.

Deze pagina is niet beschikbaar voor deze schermbreedte. Gebruik je apparaat horizontaal.