't Aards Paradijs

Restaurant 't Aards Paradijs, Merendree

Adres:

Merendreedorp 65
9850   Merendree

Toon de ligging

Telefoon:

09 371 57 56

Chef-kok:

Lieven Lootens

Type:

Restaurant

Keuken:

Belgisch, Frans

GaultMillau '16:

Pagina 419
Keuken: 16.0 /20

Faciliteiten:

Parking, terras

Formules:

Lunchmenu - menu

Overnachting:

Mogelijk

Lid van:

Meesterkoks van België

Middag: ma di wo do vr za zo - 12:30 - 15:00
Avond: ma di wo do vr za zo - 19:30 - 24:00

't Aards Paradijs in de media

't Aards Paradijs, Merendree

Verschenen in vaut le voyage op 16 02 2013. Citaat:

"Euforie daarna als de Iberico Patanegra wordt gepresenteerd die we nog nooit zo verbluffend proefden: geschroeid aan de rand en nog rood vanbinnen. Boterraapje, peterseliewortel en spitskool vullen aan. De vegetariër krijgt een mooie creatie van dezelfde groenten. We drinken er Tempranillo bij. Top. This is heaven: met zo'n naam kan het eigenlijk niet anders."

Lees het volledige artikel (externe link)

Lieven Lootens, chef-kok van ‘t Aards Paradijs opent ook conceptrestaurant in Gent

Verschenen in nieuwsblad.be op 25 01 2013. Citaat:

"Lieven Lootens, chef-kok van 't Aards Paradijs in Merendree, opent nog deze zomer in Gent een 'conceptrestaurant'. Hij wil daarvoor het voormalige restaurant Jan Breydel en het aangrenzende pand ombouwen.

'We gaan er een open keuken installeren, met een zittoog, zodat iedereen de chefs aan het werk kan zien in een dynamische en tegelijk gemoedelijke sfeer. We willen er gerechten maken die eigentijds en natuurlijk ogen en die worden gemaakt met de beste producten, op dezelfde manier als in 't Aards Paradijs.'"

Lees het volledige artikel (externe link)

De Meesterkoks van België: nieuwe leden

Verschenen in eigen redactie op 24 01 2013.

De Meesterkoks van België bekleden een unieke positie. De vereniging bestaat vandaag uit 140 top-chefs die samen de geschiedenis van de Belgische gastronomie vormen. Dit jaar zijn er een recordaantal nieuwe Meesterkoks.

De Meesterkoks anno 2013 zijn een moderne en dynamische vereniging die de link legt tussen de top van de Belgische gastronomie en de lekkerbekken in dit land. De nieuwe dynamiek van de vereniging, onder impuls van haar nieuwe voorzitter Frank Fol, wordt gedragen door het Masterplan 'The Mastercooks of Belgium – On the Move', een resultaat van een enquête en verschillende brainstormsessies onder meer bij onze leden.

De vernieuwde uitstraling van de vereniging wordt geïllustreerd met een nieuw logo, een gestileerde vlam in beweging, die staat voor koken en passie.

Dit jaar van 16 tot 22 september organiseren de Meesterkoks van België voor het eerst 'de Week van de Belgische keuken'. Tijdens deze week worden een aantal belangrijke evenementen opgezet waaronder wedstrijd De Ster van de Belgische keuken.

De nieuwe Meesterkoks van België (restaurants):
Mario Aerts, Het Komfoor - Filip Claeys, De Jonkman - Jacques Colemont, Figaro - Sang Hoon Degeimbre, l’Air du Temps - Gert De Mangeleer, Hertog Jan - Bart Depooter, De Pastorale - Bart Desmidt, Bartholomeus - Philippe Fauchet - Didier Galet - Viki Geunes, ‘t Zilte - Richard Hahn, L’Ecailler du Palais Royal - Christophe Hardiquest, Bon-Bon - Lieven Lootens, ‘t Aards Paradijs - Eric Martin, Lemonnier - René Mathieu, Château de Bourglinster - Bert Meewis, De Slagmolen - Arabelle Meirlaen - Pierre Resimont, l’Eau Vive - Angelo Rosseel, La Durée - Thierry Theys, Nuance - Roger Vandamme, Het Gebaar - Franky Vanderhaegen, Hostellerie St-Nicolas - Wouter Van der Vieren, WY - Johan Van Raes, The Glorious.

In de buurt van restaurant 't Aards Paradijs

Zoek restaurants in de buurt van dit apparaat

Start zoeken

Opgelet! Je browser kan toestemming vragen om je huidige locatie door te geven.

Deze pagina is niet beschikbaar voor deze schermbreedte. Gebruik je apparaat horizontaal.