X

Volgens onze bronnen bestaat deze zaak momenteel niet meer.

Radar - Pop-up Restaurant

Restaurant Radar - Pop-up Restaurant, Mechelen

Adres:

Steenweg 8
2800   Mechelen

Toon de ligging

Chef-kok:

Maarten Van Essche

Type:

Restaurant

Keuken:

Belgisch

Formules:

Menu

Radar - Pop-up Restaurant in de media

RADAR Pop Up - Maarten van Essche, Mechelen

Verschenen in legourmandbelge.be op 15 05 2014. Citaat:

"Het hoofdgerecht was bovenstaand bord, maar ik moet u schuldig blijven wat het precies was. Een lekker vleesje met rucola en gebrande ui, dat zeker. De klepper van de avond moest toen immers nog komen, meer bepaald Clabitou (geitenkaas) met opgelegde rabarber en geitenyoghurt. Wàt was dat voor een smaakkanon, zeg?! Die gaat meteen op mijn te-kloppen-desserts-lijst van 2014. Aan de uitdagers: dat gaat een harde noot om kraken worden. Magnifiek."

Lees het volledige artikel (externe link)

Radar, Mechelen: een pop-up restaurant het vermelden waard

Verschenen in coolinary.be op 30 04 2014. Citaat:

"Starten deden we met een stuk 'makreel, kokkels en jonge bloemkool', een voorgerechtje om u tegen te zeggen. Wat volgde, 'spitskool, lardo en daslook' wist iedereen aan tafel van hun sokken te blazen. Nu kun je van spitskool bezwaarlijk zeggen dat het een sexy groente is maar dit was een gerecht waarmee je harten en zieltjes wint. De spitskool, licht gegrild, in combinatie met de volle smaak van de lardo, een pureetje en wat daslook... meer moet dat niet zijn."

Lees het volledige artikel (externe link)

Kok aan huis opent pop-up restaurant

Verschenen in gva.be op 19 03 2014. Citaat:

"Chef-kok Maarten Van Essche ruilt het fornuis van zijn traiteurbedrijf in Bonheiden tijdelijk in voor de keuken van pop-uprestaurant Radar, gevestigd in het pand van het voormalige restaurant Schampaert, vlak bij de Sint-Romboutstoren."

"Een pop-uprestaurant openen betekent dat de chef-kok tijd moest vrijmaken in zijn drukke schema. In de weekends zal Van Essche worden bijgestaan door zijn partner Ann Vangenechten. 'Het is niet evident om op eender welke plek een restaurant te openen. Op zoek naar een pand kregen we plots de melding van iemand die stopte met zijn zaak. Voor ons was dat de ideale gelegenheid, want nagenoeg alle voorzieningen zijn al aanwezig'."

Lees het volledige artikel (externe link)

In de buurt van restaurant Radar - Pop-up Restaurant

Zoek restaurants in de buurt van dit apparaat

Start zoeken

Opgelet! Je browser kan toestemming vragen om je huidige locatie door te geven.

Deze pagina is niet beschikbaar voor deze schermbreedte. Gebruik je apparaat horizontaal.