Noen

Eetcafé Noen, Mechelen

Adres:

Leermarkt 24
2800   Mechelen

Toon de ligging

Type:

Koffiebar, eetcafe

Hyperlinks:

Doorlopend:  ma di wo do vr za zo - 09:00 - 18:00

Noen in de media

Nieuwe conceptbar 'Noen' opent de deuren in Mechelen

Verschenen in knackweekend.be op 15 05 2014. Citaat:

"De Mechelse binnenstad heeft er weer een origineel adresje bij. Zo kan je op de Leermarkt gaan ontbijten of lunchen in 'Noen'. Maar 'Noen' wil ook meer zijn dan enkel ontbijt- en lunchbar. Het wil ook een gezellig plek zijn waar mensen elkaar kunnen ontmoeten en kunnen deelnemen aan activiteiten zoals een kappersbeurt bij Be Well of kunnen genieten van de muziek van gastoptredens."

Voor welke gerechtjes moeten de mensen zeker langskomen in 'Noen'?
"'Noen staat voor zelfgemaakt, eerlijk en simpel. Mensen kunnen bij ons terecht voor een eerlijk ontbijt en een lekkere lunch. Onze broodjes staan elke dag op het menu en dan hebben we ook nog enkele nieuwe gerechten die er steeds bijkomen. Denk aan soepjes of een stuk taart. Maar ook aan drank besteden we veel aandacht. Zo maken we verse limonade en staat er sinds kort onze eigen Ice Tea op de kaart. Dat we zorgen voor verse gerechten en dranken is voor mij en Bart echt heel belangrijk.'"

Lees het volledige artikel (externe link)

Nieuwe ontbijt- en lunchzaak op Leermarkt geopend

Verschenen in gva.be op 16 04 2014. Citaat:

"Wie een hapje gaat eten bij Noen kan rekenen op vers bereide en gezonde maaltijden. 'Het voedsel dat we aanbieden bevat geen bewaarmiddelen. We proberen alles zelf te maken.', legt Bart Lenaerts uit. 'Op de menu vind je weinig vlees terug, maar ze staat dan weer wel boordevol groenten. Het idee daarachter is dat je hier de aanbevolen dagelijkse portie groenten kan verorberen.'"

Lees het volledige artikel (externe link)

In de buurt van eetcafé Noen

Zoek restaurants in de buurt van dit apparaat

Start zoeken

Opgelet! Je browser kan toestemming vragen om je huidige locatie door te geven.

Deze pagina is niet beschikbaar voor deze schermbreedte. Gebruik je apparaat horizontaal.