Vol-Ver

Restaurant Vol-Ver, Marke

Adres:

Watervalstraat 23
8510   Marke

Toon de ligging

Telefoon:

056 49 85 92

Chef-kok:

Sébastien Ververken

Type:

Restaurant, bistro

Keuken:

Belgisch

Hyperlinks:

GaultMillau '16:

Pagina 415

Faciliteiten:

Terras, tuin

Formules:

Lunchmenu - menu

Middag: ma di wo do vr za zo - 12:00 - 14:30
Avond: ma di wo do vr za zo - 19:00 - 21:30

Vol-Ver in de media

Aan Tafel: Vol-ver

Verschenen in De Standaard Magazine op 20 05 2017. Citaat:

Dit is een klassieke keuken, maar binnen dat genre levert de chef knap werk af: prima ingrediënten, precieze gaartijden, uitstekende sauzen en – speciaal voor de westelijke Vlamingen – royale porties.

Beoordeling prijs-kwaliteit: 4 bordjes (uitstekend)

Lees het volledige artikel (externe link)

Sebastien Ghyselen van Gastrobar Gust maakt het beste hoofdvlees van Kortrijk

Verschenen in eigen redactie op 09 01 2017.

Welke Kortrijkse chef maakt het beste hoofdvlees?

Tijdens de tweede editie van 'Café Paté' streden 12 Kortrijkse chefs voor de titel: Matthias Speybroeck (Va et Vient), Felix Francois (Het Vliegend Tapijt), Klaas Lauwers (Hotel Messeyne), Ludovic Ghyselen (Argendael), Jurgen Maene (Fond et Fumet), Thijs Clinckemaillie (Hula), Sebastien Ververcken (Vol Ver), David Selen, Karel Callebert (Walle 111), Sebastien Ghyselen (Gastrobar Gust), Frederik Desmet (Oud Walle) en Martijn De Fauw (Damier).

Een vijfkoppige jury beoordeelde op smaak, textuur, presentatie en originaliteit. Het was een spannende strijd tussen de eerste en de tweede plaats, met slechts een half puntje verschil.

Winnaar werd Bas Ghyselen van Gastrobar Gust. Tweede werd Martijn Defauw van Restaurant Damier. Derde plaats was voor Felix Francois van Het Vliegend Tapijt.

Lees het verslag op de blog 'Hot Cuisine de Pierre'

Michelin 2017
Nog maar net eigen restaurant en al Michelinster

Verschenen in nieuwsblad.be op 22 11 2016. Citaat:

Nog twee nieuwkomers met één ster in de nieuwe Michelingids 2017 zijn Castor te Beveren-Leie en Vol-Ver te Marke.

Zowel Maarten Bouckaert als Sébastien Ververken hebben hun ervaring opgedaan bij driesterrenchef Peter Goossens en openden nog maar net hun eigen restaurant.

In een reactie aan Het Nieuwsblad vertelt Maarten dat een ster niet in zijn ambitie was maar dat hij heel gelukkig is dat hij nu echt zijn eigen ding kan doen.

Lees het volledige artikel (externe link)

In de buurt van restaurant Vol-Ver

Zoek restaurants in de buurt van dit apparaat

Start zoeken

Opgelet! Je browser kan toestemming vragen om je huidige locatie door te geven.

Deze pagina is niet beschikbaar voor deze schermbreedte. Gebruik je apparaat horizontaal.