Rebelle

Alle persartikels over restaurant Rebelle

Gault Millau 2019: bekroningen

Verschenen in eigen redactie op 06 11 2018.
  • Chef van het jaar: David Martin (La Paix in Anderlecht)
  • Gastheer van het Jaar: Fabrice D’Hulster (Sea Grill in Brussel)
  • Italiaanse Chef van het Jaar: François Piscitello (La Villa des Bégards in Embourg)
  • Aziaat van het Jaar: Bún (Antwerpen)
  • Terras van het Jaar: Bachtekerke (Bachte-Maria-Leerne) 
  • Sommelier van het Jaar: Yanick Dehandschutter (Sir Kwinten in Lennik)
  • Dessert van het Jaar: Martijn Defauw (Rebelle in Marke)
  • Brasserie van het Jaar: Brasserie Julie (Sint-Martens-Bodegem)
  • Gastro-bistro van het Jaar: Veranda (Antwerpen)
  • Groentenchef van het Jaar: Nicolas Decloedt (humus x hortense in Brussel)
  • Wijnkaart van het Jaar: Au Gré du Vent (Seneffe)
  • Bierkaart van het Jaar: De Gebrande Winning (Sint-Truiden)
  • Prijs & Plezierverhouding van het Jaar: Le 54 (Tongeren), Le Tournant (Brussel) en Attablez-Vous (Namen)
  • Nieuwkomer van het jaar: Souvenir, met een score van 15,5/20 (Gent)

Rebelle: waar foodtrends niet slaafs worden gevolgd.

Verschenen in Feeling.be op 09 12 2017. Citaat:

Rebelle is een opwindend adres, waarvan je met zekerheid kunt voorspellen dat de inventiviteit in de keuken enkel nog zal toenemen. Braaf is goed, maar rebels is beter.

Lees het volledige artikel (externe link)

Aan tafel: Rebelle

Verschenen in De Standaard Magazine op 04 11 2017. Citaat:

Hedendaags en jong is Rebelle zeker. Maar vernieuwend? Alleen in Marke, denk ik. Wat niet wegneemt dat Defauw een kok is om in het oog te houden.

Het eten is, in vergelijking met de markt, goedkoop: een lunch in twee gangen voor 29 euro, drie en vijf gangen voor 35 en 55 euro.

Beoordeling: 3 bordjes (goed).

Lees het volledige artikel (externe link)

Fond & Fumet maakt plaats voor Rebelle

Verschenen in nieuwsblad.be op 26 09 2017. Citaat:

'Mijn gerechten zullen een mix worden van streekgebonden producten gecombineerd met Oosterse toetsen', zegt Defauw. 'De groenten en kruiden zullen vers zijn, want die zal ik een paar kilometer verderop kunnen plukken in de zelfpluktuin van 't Goed ter Heule in Lauwe, waar een jonge biologische boer mooi werk verricht.'

Er komt zeswekelijks een volledige of gedeeltelijke vernieuwing van de menukaart. 'De bezoekers zullen bij ons kunnen kiezen tussen een vijfgangenmenu van 55 euro, een driegangenmenu van 35 euro en een tweegangenmenu van 29 euro, ook ideaal als zakenlunch. Daarnaast zorgen we voor betaalbare wijnarrangementen.'

Lees het volledige artikel (externe link)

Zoek restaurants in de buurt van dit apparaat

Start zoeken

Opgelet! Je browser kan toestemming vragen om je huidige locatie door te geven.

Deze pagina is niet beschikbaar voor deze schermbreedte. Gebruik je apparaat horizontaal.