Fond & Fumet

Restaurant Fond & Fumet, Marke

Adres:

Rekkemsestraat 224-226
8510   Marke

Toon de ligging

Telefoon:

04 8469 56 95

Chef-kok:

Jurgen Maene

Type:

Restaurant

Keuken:

Frans, Belgisch

Hyperlinks:

GaultMillau '16:

Pagina 414
Keuken: 15.0 /20

Faciliteiten:

Parking, rooksalon, terras

Formules:

Menu

Lid van:

Culibel

Middag: ma di wo do vr za zo - 12:00 - 14:00
Avond: ma di wo do vr za zo - 19:00 - 21:00

Fond & Fumet in de media

Sebastien Ghyselen van Gastrobar Gust maakt het beste hoofdvlees van Kortrijk

Verschenen in eigen redactie op 09 01 2017.

Welke Kortrijkse chef maakt het beste hoofdvlees?

Tijdens de tweede editie van 'Café Paté' streden 12 Kortrijkse chefs voor de titel: Matthias Speybroeck (Va et Vient), Felix Francois (Het Vliegend Tapijt), Klaas Lauwers (Hotel Messeyne), Ludovic Ghyselen (Argendael), Jurgen Maene (Fond et Fumet), Thijs Clinckemaillie (Hula), Sebastien Ververcken (Vol Ver), David Selen, Karel Callebert (Walle 111), Sebastien Ghyselen (Gastrobar Gust), Frederik Desmet (Oud Walle) en Martijn De Fauw (Damier).

Een vijfkoppige jury beoordeelde op smaak, textuur, presentatie en originaliteit. Het was een spannende strijd tussen de eerste en de tweede plaats, met slechts een half puntje verschil.

Winnaar werd Bas Ghyselen van Gastrobar Gust. Tweede werd Martijn Defauw van Restaurant Damier. Derde plaats was voor Felix Francois van Het Vliegend Tapijt.

Lees het verslag op de blog 'Hot Cuisine de Pierre'

Beste hazenpaté van Kortrijk

Verschenen in Hot Cuisine de Pierre op 05 01 2016. Citaat:

Op zondag 3 januari vond een speciale wedstrijd 'paté maken' plaats. Tien Kortrijkse koks streefden naar de titel van beste paté van Kortrijk. Het thema van deze eerste 'patébattle' werd hazenpaté.

Lees het volledige artikel

Het Lekkere Westen

Verschenen in eigen redactie op 13 09 2013.

Vandaag werd in het Concertgebouw in Brugge de Westtoer-campagne 'Het Lekker Westen' voorgesteld. Een nieuw concept voor een weekendje weg in het najaar, met gastronomie als centraal thema.

Westtoer selecteerde voor deze campagne 64 chefs die allemaal graag werken met producten uit hun streek.

In een speciaal magazine en op de website van 'Het Lekker Westen' zijn de chefs aan het woord over hun passie voor de regio en over hun favoriete adressen in de streek.

Bron: YouTube.com - Westtoer

Meer info: website Het Lekkere Westen

Reviews over restaurant Fond & Fumet

Aanrader!

door op
Zou je hier opnieuw komen? ja
geschikt voor een romantische uitje? ja
geschikt voor kinderen? nee
geschikt voor zaken? ja
geschikt voor een groep? ja
Globaal:
10
Maaltijd: 10
Bediening: 10
Sfeer: 10

In de buurt van restaurant Fond & Fumet

Zoek restaurants in de buurt van dit apparaat

Start zoeken

Opgelet! Je browser kan toestemming vragen om je huidige locatie door te geven.

Deze pagina is niet beschikbaar voor deze schermbreedte. Gebruik je apparaat horizontaal.