Lotiér

Alle persartikels over restaurant Lotiér

Restaurant Lotier in Westmalle: Huis van vertrouwen

Verschenen in knackweekend.be op 12 11 2015. Citaat:

Na vijf jaar bij 't Fornuis te hebben gewerkt, opende Kevin Janssens vier jaar geleden zijn eigen restaurant, Lotier te Westmalle.

In een rustgevend en vertrouwen gevend decor vertrekt Kevin van de klassieke Frans-Belgische keuken. Hij volgt de seizoenen, kruidt voorzichtig, presenteert zijn bereidingen op een moderne manier en houdt de prijzen in de gaten.

Voor knackweekend.be was het alvast een geslaagde avond.

Beoordeling keuken: 7,5/10.
Prijs/kwaliteit: 8/10.

Lees het volledige artikel (externe link)

Lotier krijgt Zilveren Lepel

Verschenen in atv.be op 23 05 2012. Citaat:

"Restaurant Lotier in Malle heeft de Zilveren Lepel gekregen. Deze prestigieuze nominatie bevestigt de goede prijs-kwaliteitverhouding van hun gerechten."

Lotier

Verschenen in Goesting Antwerpen op 17 08 2011. Citaat:

"Kevin Janssens werkte zes jaar bij Johan Segers van 't Fornuis en startte begin juni zijn eigen restaurant Lotiér op. Iemand die zo lang bij een grote chef heeft gewerkt wekt mijn belangstelling. Temeer omdat de chef zijn restaurant aankondigt als een betere bistro waar hij, net zoals zijn leermeester, met eerlijke producten wil werken."

Beoordeling Zone03: 3 sterren.

Lees het volledige artikel (externe link)

Aan Tafel: Lotiér

Verschenen in De Standaard Magazine op 12 07 2011. Citaat:

"Het hoofdgerecht was het beste van de avond (vaak is dat juist niet zo): twee filets van sappig, licht gepekeld speenvarken met gekonfijte aardappel, prettig krokante spitskool en morieljes van het waterige soort (te oud? gedroogd?). De jus bleef puur, zonder room."

Beoordeling prijs-kwaliteit: 2 bordjes.

Lees het volledige artikel (externe link)

Zoek restaurants in de buurt van dit apparaat

Start zoeken

Opgelet! Je browser kan toestemming vragen om je huidige locatie door te geven.

Deze pagina is niet beschikbaar voor deze schermbreedte. Gebruik je apparaat horizontaal.