Ellis Gourmet Burger

Restaurant Ellis Gourmet Burger, Maasmechelen

Adres:

Maasmechelen Village - Zetellaan 100
3630   Maasmechelen

Toon de ligging

Telefoon:

08924 60 10

Type:

Restaurant

Ellis Gourmet Burger in de media

'Eén restaurant is moeilijker dan een keten'
Thierry Canetta, zaakvoerder Ellis Gourmet Burger

Verschenen in tijd.be op 22 08 2014. Citaat:

"Ondertussen blijven van de vijf oprichters nog twee zaakvoerders over en is Ellis Gourmet Burger een geöliede, geprofessionaliseerde machine. 'Voor het einde van dit jaar komt er een achtste vestiging in Leuven en openen we de eerste buitenlandse Ellis in Rotterdam.' Ook op de agenda staan Luik, Namen en Amsterdam. 'Ik zie minstens 30 Ellis Gourmet Burgers in België. Ook in Frankrijk en Luxemburg zien we mogelijkheden.' Ambitieus, maar Canetta maakt zich sterk dat de moeilijkste fase achter de rug is. 'Als restauranthouder moet je alles zijn: een culinaire kenner, een marketeer, een people manager en een ondernemer. Eenmaal je een keten hebt, kan je specialisten aannemen. Zo kan ik de taken waar ik zelf minder goed in ben, delegeren.'"

Lees het volledige artikel (externe link)

Topchefs maken hamburgers bij Ellis Gourmet Burger

Verschenen in nieuwsblad.be op 26 05 2014. Citaat:

"Sterrenchefs die een hamburger bereiden? Koen Verjans en Bart De Pooter gingen graag in op de uitdaging van Ellis Gourmet Burger."

"'Het is leuk om eens iets anders te doen en daarmee de hamburger in een goed daglicht te stellen', zegt Koen Verjans. 'Bovendien tonen we ook aan dat topgastronomie toegankelijk kan zijn.'"

"'Zo'n hamburger maken is niet zo eenvoudig als het lijkt', vertelt Bart De Pooter. 'Een van mijn passies is vlees, vooral gerijpt vlees. Ik ben zelf volop een eigen hamburger aan het ontwikkelen, maar dat zit nog in de testfase. Hier maak ik er vandaag eentje met dertig percent gerijpt vlees, tien percent tomaat en mozarella en zestig percent vers rundsvlees.'"

Lees het volledige artikel (externe link)

Ellis Gourmet Burger
Culinaire meerwaarde in Maasmechelen Village

Verschenen in eigen redactie op 10 12 2013.

Na restaurants in Brussel, Knokke en twee vestigingen in Antwerpen kunnen ook shoppers in Maasmechelen Village voortaan genieten van hamburgers met culinaire meerwaarde. De Limburgse vestiging is de vijfde Ellis Gourmet Burger in het land.

In de buurt van restaurant Ellis Gourmet Burger

Zoek restaurants in de buurt van dit apparaat

Start zoeken

Opgelet! Je browser kan toestemming vragen om je huidige locatie door te geven.

Deze pagina is niet beschikbaar voor deze schermbreedte. Gebruik je apparaat horizontaal.