X

Volgens onze bronnen bestaat deze zaak momenteel niet meer.

DNY

Restaurant DNY, Maasmechelen

Adres:

Zetellaan 68
3630   Maasmechelen

Toon de ligging

Chef-kok:

Danny Vanderhoven

Type:

Restaurant, brasserie

Keuken:

Frans, Belgisch

Faciliteiten:

Bar, parking, terras

Formules:

Lunchmenu - menu

DNY in de media

DNY @ Terhills Hotel, Maasmechelen
Very personal food & drinks

Verschenen in eigen redactie op 09 03 2015.

In het lifestyle experience Terhills Hotel zorgt DNY voor very personal food & drinks. De Limburgse sterrenchef-kok Danny Vanderhoven, van restaurant Danny te Rekem-Lanaken, is de bedenker en culinaire inspirator achter het concept DNY.

Je kan in de elegante bar en de cosy lounge van het hotel terecht voor een lekkere cocktail of glaasje prosecco. Met zicht op de oude mijn schacht of Franse tuin kan je ook genieten van street food, tapas en tapas sharing. Persoonlijk samengestelde menu's worden geserveerd in het restaurant.

Lees het volledige artikel

DNY, very personal food & drinks
Opening 1 maart in Hotel Terhills, Maasmechelen

Verschenen in eigen redactie op 27 02 2015.

Vanaf 1 maart opent Danny Vanderhoven, chef van sterrenrestaurant Danny in Rekem, een nieuw foodconcept in het nieuwe hotel Terhills te Maasmechelen: 'DNY, very personal food & drinks'.

DNY, waar je smaak ongrijpbaar wordt verwend en je samen wispelturig geniet. In DNY heb je eigen keuzes uit een verrassend complete menukaart.

Voor iedereen wat wils en nog belangrijker… je kiest zelf hoe je geniet. Gewoon effe tussendoor met street food of tapas en samen met je vrienden geniet je tapas-sharing. Je kids vinden lekkers op de kaart, zo ook de zoetekauwen die sweets en gebak tegenkomen. En voor de lang-genieters hebben we een gezellig 2 gangen lunchmenu tot een uitgebreid 7 gangen tapas-menu.

Street food en tapas eten bij DNY doe je maar liefst 10 uur per dag. Zomaar 'lopend vanaf de straat' van 12 uur in de middag tot 10 uur in de avond, en dat 7 dagen per week.

Wijnen zijn met veel aandacht geselecteerd en staan, zoals Danny het zegt… 'op punt!'. DNY-cocktails heel persoonlijk begeleid door some food, 'ware feestjes voor oog en smaak!'.

In de buurt van restaurant DNY

Zoek restaurants in de buurt van dit apparaat

Start zoeken

Opgelet! Je browser kan toestemming vragen om je huidige locatie door te geven.

Deze pagina is niet beschikbaar voor deze schermbreedte. Gebruik je apparaat horizontaal.