De 5de Smaak

Alle persartikels over restaurant De 5de Smaak

Jong Keukengeweld 2014
Jongerenactie van 1 oktober t.e.m 15 november.

Verschenen in eigen redactie op 29 09 2014. Citaat:

Met Jong Keukengeweld en een selectie van 60 jonge chefs toont Vlaanderen dat haar gastronomie hip en innovatief is. Deze imagocampagne van Toerisme Vlaanderen gaat van start met een jongerenactie.

Jongeren van 18 tot 30 jaar kunnen zich culinair laten verwennen bij de Jong Keukengeweld-chefs. Voor 45 euro krijgen ze een driegangen menu van topkwaliteit, inclusief water en aangepaste wijnen of bieren. In restaurants met een Michelinster of een GaultMillau-score vanaf 15/20 betalen ze 55 euro.

Deze campagne is afgelopen. De actie liep van 1 oktober t.e.m 15 november 2014.

Info: Facebookpagina Jong Keukengeweld

De 5de Smaak, Boorsem
Chef-kok Kevin Bonanno

Verschenen in Be-Gusto op 26 09 2014. Citaat:

"In de grote ruimte is er al een halfvolle zaal nodig om gezelligheid te creƫren maar Kevin en Jolien compenseren dit met een grote passie en vriendelijkheid. De kennismaking met Chef Bonanno en zijn molen van plezier toont potentieel. De verscheidenheid aan componenten missen soms hun doel en extra focus voor de cohesie in smaken is een aandachtspunt. De prijzen zijn zeer correct en er worden verfijnde borden geserveerd waar ook het hoofdproduct voldoende centraal blijft. Restaurant de 5de smaak toont potentieel, jeugdig enthousiasme en vooral die hartelijkheid om een restaurantbezoek ook belevingswaardig te maken."

Lees het volledige artikel (externe link)

Zoek restaurants in de buurt van dit apparaat

Start zoeken

Opgelet! Je browser kan toestemming vragen om je huidige locatie door te geven.

Deze pagina is niet beschikbaar voor deze schermbreedte. Gebruik je apparaat horizontaal.