Taverne Louise - Les Soeurs Louise

Alle persartikels over eetcafé Taverne Louise - Les Soeurs Louise

Les Soeurs Louise

Verschenen in Goesting Oost-Vlaanderen op 18 07 2017. Citaat:

De ontvangst is al even warm als het interieur, een voorbode van de bediening: attent, professioneel en super efficiënt. Aan menukaarten doen ze hier niet. Wat de pot schaft, staat gekalkt op krijtborden die de obers met veel zwier tot aan je tafel schuiven. De zussen Louise - ze heten eigenlijk Ann en Katrien - serveren een klein, wisselend aanbod van klassieke bistrogerechten, bereid met dagverse, artisanale kwaliteitsproducten.

Lees het volledige artikel (externe link)

Les Soeurs Louise

Verschenen in Goesting Oost-Vlaanderen op 31 05 2017. Citaat:

Les Soeurs Louise in Louise-Marie, vlakbij het Muziekbos, is een van die horecazaken die je helemaal terug in de tijd flitsen. Deels taverne waar dorpsbewoners aan de toog hun trappist drinken, deels nostalgische bistro met wit-rood geblokte gordijntjes en dito tafelkleden, retro lichtarmaturen en een gezellig allegaartje van curiosa aan de muur. De ontvangst is al even warm als het interieur, een voorbode van de bediening: attent, professioneel en super efficiënt.

Lees het volledige artikel (externe link)

Nieuw horecaleven in Louise-Marie, Maarkedal

Verschenen in eigen redactie op 15 12 2013. Citaat:

Begin oktober 2013 openden twee zussen, Ann en Katrien Vandenheulen 'Les soeurs Louise', de deuren van 'Taverne Louise'. Een gezellige plek in het centrum van Louise-Marie waar u een kleine kaart met dagverse producten, een ruim assortiment streekbieren en uitgelezen wijnen worden aangeboden.

Enkele troeven: het gezellige interieur, de warme sfeer, het overdekt en verwarmd terras vooraan, het grote tuinterras met speeltuin achteraan.

Zoek restaurants in de buurt van dit apparaat

Start zoeken

Opgelet! Je browser kan toestemming vragen om je huidige locatie door te geven.

Deze pagina is niet beschikbaar voor deze schermbreedte. Gebruik je apparaat horizontaal.