Paul de Pierre

Alle persartikels over restaurant Paul de Pierre

Eerste kok en maître verkozen in Brugge

Verschenen in focus-wtv.tv op 03 10 2017. Citaat:

Het was uiteindelijk Paul-Henri Cuvelier van restaurant Paul de Pierre uit Maarkedal die zich 'Eerste Maitre d’Hotel van België 2018' mag noemen.

De titel van 'Eerste Kok van België 2018' is voor Ignace Wattenberge, sous-chef van restaurant Fleur de Lin in Zele.

Lees het volledige artikel (externe link)

Paul de Pierre met 2 finalisten naar Club Prosper Montagné wedstrijd

Verschenen in hln.be op 30 05 2017. Citaat:

Chef Fabian Bail van restaurant Paul de Pierre en zijn zaalmeester Paul-Cuvelier zijn finalist voor de gastronomische wedstrijd Club Prosper Montagné.

"Voor de eerste keer levert eenzelfde restaurant zowel de finalist van 'Eerste Maître d'Hôtel van België' als die van 'Eerste Kok van België", zegt Paul-Henri fier.

Lees het volledige artikel (externe link)

Chef Paul de Pierre haalt brons in 'Eerste Kok van België'

Verschenen in hln.be op 06 10 2016. Citaat:

In Spermalie in Brugge vond gisteren de finale plaats van de 'Eerste Kok van België 2016', georganiseerd door de prestigieuze gastronomische club Prosper Montagné.

Chef Fabian Bail en zijn souschef Nicolas Thomas van restaurant Paul de Pierre behaalden de bronzen medaille.

Lees het volledige artikel (externe link)

Spectaculaire wijnaward voor Paul de Pierre

Verschenen in hln.be op 05 09 2016. Citaat:

Restaurant Paul de Pierre heeft de Award of Excellence 2016 van de wereldgerenomeerde Wine Spectator gekregen.

'Het is een award die uitgereikt wordt voor restaurants met een uitzonderlijke wijnkaart en wijnfilosofie', vertelt Paul-Henri Cuvelier aan hln.be. Voor hem is het een passie om de juiste wijnen te vinden en heeft in de loop der jaren een mooie collectie kunnen verzamelen.

Lees ook een bijdrage op rondom.be

Lees het volledige artikel (externe link)

Paul-Henri dingt mee naar titel 'Eerste maître d'hotel van België'

Verschenen in hln.be op 13 07 2016. Citaat:

De Gastronomische Club Prosper Montagné organiseert dit jaar voor de eerste keer de wedstrijd 'Eerste maître d'hotel van België'.

Paul-Henri Cuvelier, uitbater van het Maarkedalse restaurant Paul de Pierre, is één van de vier finalisten. 'Het is natuurlijk een hele eer aan de wedstrijd te kunnen deelnemen', vertelt Paul-Henri aan hln.be. 'Ik kijk nu al uit naar de finale die op 3 oktober in Brugge zal plaatsvinden.'

Bron: avs.be / vimeo.com

Lees het volledige artikel (externe link)

Chef van Paul de Pierre bij finalisten 'Eerste Kok van België'

Verschenen in hln.be op 03 08 2015. Citaat:

Fabian Bail, de chef-kok van het Etikhoofse restaurant Paul de Pierre, is één van de vijf finalisten van de wedstrijd 'Eerste Kok van België', die de gastronomische club Prosper Montagné elk jaar organiseert.

Lees het volledige artikel (externe link)

Gault&Millau 2015 beveelt Paul de Pierre aan

Verschenen in hln.be op 12 11 2014. Citaat:

"Het Etikhoofse restaurant Paul de Pierre krijgt in de nieuwe Gault&Millau voor het eerst een aanbeveling. Voor chef Paul-Henri Cuvelier en zijn echtgenote Inge Allegaert een erkenning waar ze fier op zijn. 'Deze vermelding zet ons op de culinaire kaart', zegt Paul-Henri. 'De laatste twee jaar hebben we ons restaurant gastronomische verfijnt en dat slaat aan.'"

Lees het volledige artikel (externe link)

Andere accenten in 'Paul de Pierre'

Verschenen in Het Laatste Nieuws op 22 05 2013. Citaat:

"Het vroegere restaurant 't Eethuisje en feestzaal Stonebridge Banket in de Nederholbeekstraat in Etikhove zijn helemaal gerestyled tot één geheel en omgedoopt tot 'Paul de Pierre'. Achter de metamorphose zitten Paul-Henri Cuvelier en zijn echtgenote Inge Allegaert, die de zaak overnamen van vader en moeder Pierre en Marleen Cuvelier."

Zoek restaurants in de buurt van dit apparaat

Start zoeken

Opgelet! Je browser kan toestemming vragen om je huidige locatie door te geven.

Deze pagina is niet beschikbaar voor deze schermbreedte. Gebruik je apparaat horizontaal.