Le Jardin Des Bégards

Italiaans restaurant Le Jardin Des Bégards, Liège

Adres:

Rue des Bégards 2
4000   Liège

Toon de ligging

Telefoon:

04 222 92 34

Chef-kok:

François Piscitello

Type:

Gastronomisch, restaurant

Keuken:

Italiaans

Michelin '16:

Pagina 492
Keuken: 1 ster
Comfort: 3 vorken

GaultMillau '16:

Pagina 387
Keuken: 15.0 /20

Faciliteiten:

Terras, tuin

Formules:

Menu

Middag: ma di wo do vr za zo - 12:00 - 14:00
Avond: ma di wo do vr za zo - 19:00 - 21:30

Le Jardin Des Bégards in de media

Weekend Knack Food Awards 2013

Verschenen in eigen redactie op 30 05 2013.

Knack Weekend en Le Vif Weekend kenden dit jaar opnieuw Food Awards toe aan chef-koks die een buitengewone prestatie leverden.

De uitreiking vond plaats op de openingsavond van Culinaria, het vierdaagse gastronomische festival in Tour en Taxis in Brussel (29 mei - 2 juni 2013).

De culinaire redacteurs Jean-Paul Gabriël en Pieter Van Doveren selecteerden hun kandidaten in 5 categorieën. In elke categorie waren er twee finalisten, waaruit één winnaar gekozen werd.

  • 'Buitengewone carrière'
    Jacques Colemont (Figaro, Hasselt) -winnaar-
    François Piscitello (Les Jardins de Bégards, Luik)
  • 'Beste kok'
    Christophe Pauly (Le Coq aux Champs, Soheit-Tinlot) -winnaar-
    Angelo Rosseel (La Durée, Izegem)
  • 'Jong Talent'
    Felix François (Het Vliegent Tapijt, Marke)
    Ludovic Vanackere (Atelier de Bossimé, Loyers) -winnaar-
  • 'Beste Sommelier'
    Sepodeh Sedaghatnia ('t Zilte, Antwerpen) -winnaar-
    Roland Kempinaire (Les 3 P'tits Bouchons)
  • 'Beste uitheemse kok'
    Fadi en Fakhri Abi Khalil (Orientalia, Brussel)
    Chuck Tang (Cuichine, Antwerpen) -winnaar-

Michelingids 2013
Restaurants met 1 Michelinster

Verschenen in eigen redactie op 19 11 2012.

94 Belgische restaurants behalen 1 ster in de Michelin-gids 2013.

Tafelen: Simpel en juist
Le Jardin des Bégards, Luik

Verschenen in Weekend Knack op 01 05 2012. Citaat:

"In de open keuken zie je chef François Piscitello rustig en geconcentreerd aan het werk. Hij is autodidact en groeide, dankzij fijngevoeligheid en intelligentie, uit tot een van de zeldzame vaste culinaire waarden in de stad. Zijn bereidingen uit de trans-Alpijnse keuken zijn persoonlijk en hebben smaak."

Beoordeling keuken: 8/10. Prijs/kwaliteit geproefde menu: 7,5/10.

Lees het volledige artikel (externe link)

In de buurt van restaurant Le Jardin Des Bégards

Zoek restaurants in de buurt van dit apparaat

Start zoeken

Opgelet! Je browser kan toestemming vragen om je huidige locatie door te geven.

Deze pagina is niet beschikbaar voor deze schermbreedte. Gebruik je apparaat horizontaal.