Le Bistrot d'En Face

Alle persartikels over restaurant Le Bistrot d'En Face

Weekend Knack: Lekker Luik

Verschenen in Weekend Knack op 13 06 2012. Citaat:

De lekkerste winkeltjes, bistro's, brasseries en gastronomische restaurants. Weekend Knack maakte een selectie in en rond Luik.

  • Jong talent: Delys
  • Inventief: El Pica Pica, Ô de Vie, Li Cwerneu
  • Gastronomie: Le Coq aux Champs
  • Bouchon: Le Bistrot d'en Face
  • Bucolische: Zabonprés, Aux Berges de la Bel
  • Beste koop: Le Paris-Brest, Enoteca
  • Lekkere winkels: Maison André (Charcuterie, Luik), Crèmerie Saint-Rémy (Zuivelwinkel, rue Saint-Remy 23, Luik), La Botteresse de Sur-Les-Bois (Brouwerij,Saint-Georges), Georges Crosset (Banketbakker, Luik).

Lees het volledige artikel (externe link)

Le Bistrot d'en Face: Zoals in Lyon
Weekend Knack: Lekker Luik

Verschenen in knackweekend.be op 12 06 2012. Citaat:

"Succesnummers zijn: bloedworst met appels, haring met ratteaardappelen en uien, rundersnuit met remouladesaus en salade, warme worst met pistaches van ‘madame Sibilia’ uit Lyon, gekonfijte varkensoren met Luikse salade, en kalfsblanquette. Het eethuisje beschikt over een terras."

Lees het volledige artikel (externe link)

Michelin - Bib Gourmand 2012: Belgische nieuwkomers

Verschenen in eigen redactie op 07 11 2011. Citaat:

Vandaag werd door Michelin de nieuwe Bib Gourmand Benelux 2012 gids voorgesteld.

De restaurantgids bevat een selectie van 242 restaurants, waarvan 39 nieuwe.

Een restaurant in de Bib Gourmand serveert een voorgerecht, hoofdgerecht en dessert voor maximaal 35 euro, of voor maximaal 36 euro in de hoofdsteden Brussel, Luxemburg en Amsterdam.

In België zijn er 22 nieuwkomers. Dit restaurant is er één van.

Bekijk het volledig overzicht via DeStandaard.be

Proef het Chavroux menu bij 12 Topchefs en betaal wat je wil!

Verschenen in eigen redactie op 30 05 2011. Citaat:

Chavroux daagde twaalf topchefs uit om de zachte geitenkaas op een creatieve manier te verwerken in een driegangenmenu. Maar dat is nog niet alles: na afloop van je restaurantbezoek bepaal jij zelf wat je betaalt voor het Chavroux-menu! Dit restaurant is één van de deelnemers.

Mes & Vork: Pure passie.
Le Bistrot d'en Face te Luik.

Verschenen in DM magazine op 26 02 2011. Citaat:

"Chef Sylvain Galère kent zijn klassiekers, proeft als de beste en werkt nauwkeurig met de fijnste producten."

Lees het volledige artikel (externe link)

Zoek restaurants in de buurt van dit apparaat

Start zoeken

Opgelet! Je browser kan toestemming vragen om je huidige locatie door te geven.

Deze pagina is niet beschikbaar voor deze schermbreedte. Gebruik je apparaat horizontaal.