VOS

Alle persartikels over restaurant VOS

Actie Jong Keukengeweld: 1 tem. 31 maart 2017

Verschenen in eigen redactie op 13 02 2017. Citaat:

Jongeren koken voor jongeren: dat is 'Jong Keukengeweld'. 54 Vlaamse topchefs, jonger dan 35 jaar, delen hun culinair vakmanschap én hun onstuimige liefde voor Vlaamse gastronomie en lokale producten.

Ben jij tussen 18 en 30 jaar? Dan trakteren deze Jong Keukengeweld-chefs je op topgastronomie aan een voordelige prijs. Heel de maand maart betaal je voor een driegangenmenu 45 euro en voor 55 euro krijg je een driegangenmenu in restaurants met een Michelinster of een Gault&Millau-score vanaf 15/20. Vorig jaar gingen meer dan 20.000 jongeren in op het aanbod.

Peter van het project is Gert De Mangeleer, chef van driesterrenrestaurant Hertog Jan. 'Ik vind het belangrijk om de jonge garde te steunen en hen een applaus te geven voor hun onstuimige bezieling.

Magazine Jong Keukengeweld 2017

Reserveren vanaf 16 februari 2017 via www.jongkeukengeweld.be

Facebook: Facebookpagina Jong Keukengeweld

Photostream: Jong Keukengeweld / Instagram

Lees het volledige artikel

Broers Audenaert openen restaurant Vos

Verschenen in hln.be op 09 11 2015. Citaat:

In tennisclub Reinaert te Lokeren openden Stijn en Kim Audenaert restaurant VOS, dat de vroegere brasserie van de tennisclub vervangt. Ze presenteren er een gastronomische keuken tegen betaalbare prijzen. Voormalige eerste sommelier van België Wouter De Bakker staat in voor de wijnselectie.

'We bieden een keuken met seizoensingrediënten waarbij de kaart elke maand wisselt. Met het lunchmenu mikken we op zakenmensen en 's avonds kan je voor een uitgebreider menu kiezen of à la carte eten', vertelt Kim aan Het Laatste Nieuws.

Lees het volledige artikel (externe link)

Zoek restaurants in de buurt van dit apparaat

Start zoeken

Opgelet! Je browser kan toestemming vragen om je huidige locatie door te geven.

Deze pagina is niet beschikbaar voor deze schermbreedte. Gebruik je apparaat horizontaal.