Visbar Pure Fisk by Tiecelijn

Alle persartikels over restaurant Visbar Pure Fisk by Tiecelijn

Visbar Pure Fisk wordt de nieuwe naam van restaurant Tiecelijn.

Verschenen in eigen redactie op 17 08 2015. Citaat:

Vanaf 11 september komt Tiecelijn met een nieuw concept: Visbar Pure Fisk. Momenteel zijn de verbouwingen gestart.

De omschrijving klinkt alvast veelbelovend: enkel dagverse vis & schaal- en schelpdieren, eigen selectie rechtstreeks uit de vismijn en premium zelfbereide visgerechten.

Lees het volledige artikel

10 mooiste terrassen om te dineren

Verschenen in knackweekend.be op 16 05 2014. Citaat:

In aanloop naar de komende lente- en zomerperiode heeft Knackweekend een lijst samengesteld van de 10 mooiste terrassen:
Tiecelijn (Lokeren), Altermezzo (Tongeren), Aen De Kerck van Melveren (Sint-Truiden), Auberge du Pecheur (Deurle), Restaurant Figaro (Hasselt), Gasthof Halifax (Deinze), ’t Notarishuys (Diksmuide), De Pastorie (Lichtaart), De Plezanten Hof (Hamme) en Restaurant-hostellerie Vivendum (Dilsen-Stokkem).

Lees het volledige artikel (externe link)

Restaurant Tiecelijn: verfijnde keuken

Verschenen in Close Magazine op 09 10 2013. Citaat:

"We zijn het er beiden over eens: dit is top! Niet enkel zijn de gerechten van een uitmuntende kwaliteit en smaak, maar ook de vriendelijke maar toch professionele bediening van de dame des huizes springt echt in het oog."

Selectie 'Beste Belgische keuken'
Knack Weekend - Culinair Referendum 2010

Verschenen in knackweekend.be op 15 09 2010. Citaat:

Voor het Culinair Referendum 2010 selecteerde Pieter Van Dooveren 10 eethuizen voor de categorie 'Beste Belgische keuken'. Dit restaurant maakt deel uit van de selectie.

Tafelen: Een drempel hoger.
Restaurant Tiecelijn te Lokeren.

Verschenen in Weekend Knack op 02 12 2009. Citaat:

"Met de verbouwing verdween de trendy brasserie om plaats te ruimen voor een warm en ietwat chic hedendaags gastronomisch restaurant, met minder stoelen en meer comfort en met verbeterde akoestiek. Aan de achterzijde wacht een romantische tuin met intieme hoekjes en terrasjes. Na deze gedaanteverwisseling verhoogden ook de prijzen."

Beoordeling keuken: 7,5/10.

Het Recept: Restaurant Tiecelijn te Lokeren.

Verschenen in tvoost.be op 12 08 2009. Citaat:

Het Recept - Reportage van TV Oost: 8 koks bereiden hun favoriete zomerrecept op een voor hen speciale, betekenisvolle locatie.
Chef-kok Giovanni Cornelis maakt voor ons een zomers nagerecht in zijn tuin.

(Dit artikel is niet meer online beschikbaar)

Tiecelijn

Verschenen in Goesting Oost-Vlaanderen op 14 10 2008. Citaat:

"Even later schenkt de gastvrouw een glas riesling uit de Amerikaanse staat Washington. Een opmerkelijk en lichtjes zoet wijntje dat mooi aansluit bij het voorgerecht: borst van bosduif opgevuld met ganzenlever en vergezeld van compote van peer met kardemom en een slaatje van rucola en Japanse waterkers. Lekker, maar een bijzonder kleine portie."

Beoordeling: 4 sterren.

Lees het volledige artikel (externe link)

Zoek restaurants in de buurt van dit apparaat

Start zoeken

Opgelet! Je browser kan toestemming vragen om je huidige locatie door te geven.

Deze pagina is niet beschikbaar voor deze schermbreedte. Gebruik je apparaat horizontaal.