't Vier Emmershof

Alle persartikels over restaurant 't Vier Emmershof

't Vier Emmershof, Lokeren
De wijze van de chef

Verschenen in Steps op 26 03 2012. Citaat:

"Even typisch voor zijn keuken is dat de chef louter kookt volgens inspiratie van het moment, met gerechten gebaseerd op de mooiste topproducten van de markt. Een menukaart is met andere woorden onbestaand. Het is een wijze van werken die zowel de chef als zijn gasten plezierig vinden, omdat ook een eerlijke prijs als criterium geldt. En vindt een bepaalde gast iets niet lekker, dan stelt de chef meteen iets anders voor."

't Vier Emmershof

Verschenen in Goesting Oost-Vlaanderen op 08 12 2010. Citaat:

"Een verbluffende prijs-kwaliteitverhouding."

Beoordeling Zone09: 5 sterren.

Lees het volledige artikel (externe link)

Score GaultMillau 2011: 14/20

Verschenen in eigen redactie op 07 11 2010. Citaat:

164 restaurants in België behalen een score van 14/20 in de GaultMillau-gids 2011. Dit restaurant is er één van.

Selectie 'Beste verhouding prijs-kwaliteit'
Knack Weekend - Culinair Referendum 2010

Verschenen in knackweekend.be op 15 09 2010. Citaat:

Voor het Culinair Referendum 2010 selecteerde Pieter Van Dooveren 10 eethuizen voor de categorie 'Beste verhouding prijs/kwaliteit'. Dit restaurant maakt deel uit van de selectie.

Tafelen: Eten wat de pot schaft.
Restaurant 't Vier Emmershof te Lokeren.

Verschenen in Weekend Knack op 14 04 2010. Citaat:

"Eigenaar en chefkok Pierre Van den Abbeele is een eigenzinnige vogel die de horeca op zijn manier benadert. Al 23 jaar roert hij in de pannen, eerst in de Roomstraat in Lokeren, sinds drie jaar op het huidige adres. Acht jaar terug heeft hij de spijskaart buitengegooid. Sindsdien eten de klanten gewillig uit zijn hand en kokkerelt de chef zonder stress en zonder overschot in de keuken."

Beoordeling keuken: 7/10. Prijs-kwaliteit geproefde menu: 8/10.

(Dit artikel is niet meer online beschikbaar)

Huizen van goede smaak.
De gids verenigt een vijftigtal chefs.

Verschenen in 6minutes.be op 22 02 2010. Citaat:

"In de editie 2010 ontdekken we drie nieuwkomers, nl. METS GUSTA in Moeskroen waar Jérémy Vanderbeke ‘fusion’ kookt met veel verbeeldingskracht, met gerechten uit Bali, Italië en Marokko. In het HOF VAN CRAYNBERGH in Keerbergen het hart van het historische domein ‘Sans Souci’, staan Ignace en Ann Reheul-Van Beersel borg voor raffinement, gastronomie met seizoensproducten, terwijl chef Pierre Van den Abeele in restaurant ’T VIER EMMERSHOF in Lokeren in een hedendaagse villa, geen kaart heeft, maar wel zeer persoonlijke schotels samenstelt met het beste wat de markt te bieden heeft."

Meer info: Website Les Etapes du Bon Goût

Score GaultMillau 2010: 14/20

Verschenen in eigen redactie op 26 10 2009. Citaat:

156 restaurants in België behalen een score van 14/20 in de GaultMillau-gids 2010, dit restaurant is er één van.

Zoek restaurants in de buurt van dit apparaat

Start zoeken

Opgelet! Je browser kan toestemming vragen om je huidige locatie door te geven.

Deze pagina is niet beschikbaar voor deze schermbreedte. Gebruik je apparaat horizontaal.