't Schaliënhuis

Alle persartikels over restaurant 't Schaliënhuis

Schaliënhuis, Loenhout

Verschenen in nieuwsblad.be op 01 01 2013. Citaat:

Wat maakt uw zaak bijzonder?

"We zitten in een prachtig, historisch pand van rond 1560 in een rustige en landelijke omgeving, en we zijn een kindvriendelijke zaak. Stijn maakt ook alles vers. Alles is huisbereid: ijs, gebak, soep, sauzen, fonds, etc. We gebruiken geen kant-en-klare producten."

Lees het volledige artikel (externe link)

Happen en Trappen in de Antwerpse Noordertuin

Verschenen in nieuwsblad.be op 26 05 2010. Citaat:

"Onder het motto 'Happen en Trappen' kunt u tussen 1juli en 31augustus een fietstocht maken door Brasschaat, Brecht en Wuustwezel waarbij u in elke gemeente kunt stoppen om er in een restaurant een voorgerecht, een hoofdgerecht of een dessert te bestellen. (...) Voor het Happen en Trappen-project werkt de Noordertuin samen met drie vaste restaurants: brasserie Excelsior in Brasschaat, restaurant De Goeien Tijd in Brecht en restaurant 't Schaliënhuis in Loenhout."

(Dit artikel is niet meer online beschikbaar)

Stijn en Tinne blazen nieuw leven in restaurant 't Schaliënhuis

Verschenen in nieuwsblad.be op 02 10 2009. Citaat:

"Stijn Vissers neemt met zijn kersverse echtgenote Tinne de keukenscepter over van zijn ouders. (...) Stijn liep stage in bekende restaurants zoals het Pomphuis, 't Fornuis en de Dôme in Antwerpen.

"Het Schaliënhuis is een familierestaurant. Daarom bouwden ze ook een grote speeltuin achteraan. Ouders kunnen er rustig tafelen en toch hun kinderen meebrengen. 'We willen een keuken brengen met een eigentijdse toets, voor iedereen toegankelijk.' Het suggestiebord verandert om de twee weken: seizoengebonden klassegerechten tegen een democratisch prijs."

(Dit artikel is niet meer online beschikbaar)

Zoek restaurants in de buurt van dit apparaat

Start zoeken

Opgelet! Je browser kan toestemming vragen om je huidige locatie door te geven.

Deze pagina is niet beschikbaar voor deze schermbreedte. Gebruik je apparaat horizontaal.