Brasserie Sebastiaan

Alle persartikels over restaurant Brasserie Sebastiaan

De Gouden Vork 2012 van Zone09
Zilver voor Brasserie Sebastiaan

Verschenen in Goesting Oost-Vlaanderen op 15 11 2012. Citaat:

Conclusie van de jury:

"Brasserie Sebastiaan maakt zijn reputatie helemaal waar: hier kom je voldaan en tevreden buiten."

Lees het volledige artikel (externe link)

Brasserie Sebastiaan bij laatste drie finalisten Gouden Vork 2012

Verschenen in nieuwsblad.be op 02 10 2012. Citaat:

"Brasserie Sebastiaan op de hoek van de Schoolstraat zit na een eerste bezoek van recensenten én een eerste stemronde in de ultieme top 3 voor de Gouden Vork 2012 van het magazine Zone 09. (...) Zaakvoerder Koen Buysse, die bijna dag op dag een jaar geleden de Sebastiaan na een grondige renovatie nieuw leven inblies, glundert bij het verhaal van de Gouden Vork 2012. Behalve de vier sterren die zijn zaak al binnenreef, komt hij nu ook met glorie uit de eerste stemronde waarbij klanten voor hun favoriete zaak mochten kiezen."

De andere 2 finalisten zijn Chateaubriand uit Evergem en Ma Racine uit Zottegem. Op 28 november wordt de winnaar bekend gemaakt.

Lees het volledige artikel (externe link)

Brasserie Sebastiaan, Lochristi

Verschenen in Goesting Oost-Vlaanderen op 16 08 2012. Citaat:

"We houden het klassiek en nemen een steak bearnaise (€22) als hoofdschotel. Alvast geen voer voor kleine eters, het zal duwen worden om heel ons stuk rundvlees op te krijgen. Verse frietjes erbij, frisse salade en huisbereide bearnaise die lekker luchtig is. De kunst van een goede keuken bestaat er in eerste instantie in om goede producten smaakvol te bereiden. Dat is de basis van alles en dat weet de familie Buysse, gepokt en gemazeld in de horeca maar al te goed."

Beoordeling Zone09: 4 sterren.

Lees het volledige artikel (externe link)

Steak-Friet: Favoriete adressen

Verschenen in De Standaard Magazine op 23 06 2012. Citaat:

De redactie van De Standaard bundelde 11 kaartklassiekers met bijhorende adressen. Hier haar selectie van steak-friet restaurants:
Den Abattoir (Antwerpen), L'Achepot (Brussel), De Arme Duivel (Antwerpen), Au Vieux Port (Antwerpen), Bistro De Laet-Van Haver (Hove), Bovis (Zaventem), Brasserie L' Abatteur (Sint-Jans-Molenbeek), Brasserie Sebastiaan (Lochristi), De Caron (Merksplas), Chez Maria (Anderlecht), Ciro's (Antwerpen), Friture René (Brussel), Horse House (Vilvoorde), Jambalaya (Diepenbeek), Jos Theys Boerderij (Holsbeek), De Klimop (Leuven), De Kuiper (Vilvoorde), Meating Room (Leuven), In de Molen (Bierbeek), De Mikke (Oostduinkerke), Onder den Toren (Leuven), St-Cornil (Aalbeke), La Table du Boucher (Bergen), De Veehandel (Antwerpen), Vers Namur (Blanden).

Boer Lucien stopt in Hof Ter Leydonck, Koen neemt straks over in Brasserie Sebastiaan

Verschenen in nieuwsblad.be op 06 09 2011. Citaat:

"Ik wou gewoon een mooie zaak in Lochristi, laagdrempelig. Hier zijn mensen in hun werkkleren even welkom als een baron uit Knokke’,lacht Koen. 'We breiden ook onze kaart niet speciaal uit, we hebben niet de ambitie om een klasserestaurant te worden. Geen tafellinnen en geen dure wijnglazen op tafel. Mensen kunnen ook tevreden zijn met een goeie steak. Overigens, met onze côte-a-l’os zijn we bekend geworden."

Opening van Brasserie Sebastiaan is voorzien voor 1 oktober.

Lees het volledige artikel (externe link)

Zoek restaurants in de buurt van dit apparaat

Start zoeken

Opgelet! Je browser kan toestemming vragen om je huidige locatie door te geven.

Deze pagina is niet beschikbaar voor deze schermbreedte. Gebruik je apparaat horizontaal.