L'Air Du Temps

Restaurant L'Air Du Temps, Liernu

Adres:

Rue de la Croix Monet 2
5310   Liernu

Toon de ligging

Telefoon:

081 81 30 48

Chef-kok:

Sang-Hoon Degeimbre

Type:

Gastronomisch, restaurant

Keuken:

Frans, Belgisch

Michelin '16:

Pagina 502
Keuken: 2 sterren
Comfort: 4 vorken

GaultMillau '17:

Pagina 455
Keuken: 18.5 /20

Faciliteiten:

Terras

Formules:

Lunchmenu - menu

Overnachting:

Mogelijk

Lid van:

Meesterkoks van België

Middag: ma di wo do vr za zo - 12:00 - 14:00
Avond: ma di wo do vr za zo - 19:00 - 21:00

L'Air Du Temps in de media

Gault Millau 2020 - bekroningen

Verschenen in eigen redactie op 06 11 2019.

Overzicht awards Gault Millau 2020:

  • Chef van het jaar:Bert Meewis (Slagmolen - Oudsbergen
  • Gastvrouw van het Jaar: Anca Petrescu (Alexandre – Brussel)
  • Italiaanse Chef van het Jaar: Eros Tomassetti (Diverso – Westerlo)
  • Aziatisch restaurant van het Jaar: Dim Dining (Antwerpen)
  • Het mooiste terras: Le Chalet de la Forêt (Brussel)
  • Het mooiste restaurant design (nieuwe award): La Table de Maxime (Paliseul)
  • Sommelier van het Jaar: Stéphane Dardenne (L’air du temps – Liernu)
  • Dessert van het Jaar: Adriana Zafiris en Frederic Castro (Sōma – Antwerpen)
  • Brasserie van het Jaar: Les Brigittines (Brussel)
  • Gastro-bistro van het Jaar: Bistro Racine (Braine-le-Château)
  • Ambachtsman van het Jaar: Arold Bourgeois (Little Paris – Waterloo)
  • Groentegerecht van het Jaar: Benoit Dewitte (Benoit & Bernard Dewitte – Kruisem-Ouwegem)
  • Dé Nieuwkomer van het Jaar: August (Antwerpen)
  • Wijnkaart van het Jaar: Le Pilori (Ecaussinnes)
  • Bierkaart van het Jaar: De Jonkman (Brugge)
  • De "prijs & plezierverhouding" van het Jaar: Mout (Damme), Tandem (Brussel) en Le Pavillon du
    Vieux Château (Modave)
  • De 3 ontdekkingen van het Jaar: Hoeve De Bies (Voeren), Coquum (Brussel) en Antoine (Eupen)
  • De Young Chefs van het jaar: Glenn Verhasselt (Vlaanderen, Sir Kwinten – Lennik), Jean Vrijdaghs & Sebastien Hankard (Wallonië, Le Gastronome – Paliseul) - Grégoire Gillard (Brussel, Barge – Brussel)

L’Air du Temps meets Likoké

Verschenen in Be-Gusto op 03 03 2016. Citaat:

Het was weer één en al vuurwerk bij het 4-hands diner bij L'Air du Temps te Liernu, waar Sang-Hoon Degeimbre deze keer Piet Huysentruyt op bezoek had.

Beide chefs delen een passie voor de natuur, het product en de terroir en voor de gelegenheid creëerden ze een gezamenlijk gerecht, met als basis een filet van ree.

Bekijk de 'making of' dit gerecht op youtube.com.

Lees het volledige artikel (externe link)

Gault&Millau 2016 België: Laureaten

Verschenen in eigen redactie op 09 11 2015.

Op maandag 9 november maakte de culinaire gids Gault&Millau zijn laureaten voor 2016 bekend.

Lees het volledige artikel

In de buurt van restaurant L'Air Du Temps

Zoek restaurants in de buurt van dit apparaat

Start zoeken

Opgelet! Je browser kan toestemming vragen om je huidige locatie door te geven.

Deze pagina is niet beschikbaar voor deze schermbreedte. Gebruik je apparaat horizontaal.