Wijnbar Tinto

Restaurant Wijnbar Tinto, Lier

Adres:

Zimmerplein 6
2500   Lier

Toon de ligging

Type:

Restaurant

Faciliteiten:

Terras

Wijnbar Tinto in de media

Dj Wout opent wijnbar op Zimmerplein

Verschenen in gva.be op 03 07 2010. Citaat:

"Dj Wout Van Dessel opent met vier andere vennoten op donderdag 8 juli restaurant-wijnbar Tinto op het Zimmerplein 6 in Lier. (...) Restaurant-wijnbar Tinto komt waar tot voor kort café Delfin was. "We hebben alles vernieuwd. De zaak bestaat uit twee compartimenten: vooraan heb je het eetgedeelte, achteraan de lounge. Behalve een groot terras op het Zimmerplein met loungezetels hebben we achter de zaak een rokersterras."

Lees het volledige artikel (externe link)

Reviews over restaurant Wijnbar Tinto

zonde van het geld en de tijd

door op
Zou je hier opnieuw komen? nee
geschikt voor een romantische uitje? nee
geschikt voor kinderen? nee
geschikt voor zaken? nee
geschikt voor een groep? nee
Globaal:
3
Maaltijd: 3
Bediening: 2
Sfeer: 5

restaurant tinto

door op
Zou je hier opnieuw komen? ja
geschikt voor een romantische uitje? ja
geschikt voor kinderen? ja
geschikt voor zaken? ja
geschikt voor een groep? ja
Globaal:
9
Maaltijd: 9
Bediening: 9
Sfeer: 9

Ben een tijdje geleden op aanraden van een vriend in tinto gaan eten met mijn vrouw.Het is voor ons een zeer geslaagd avondje geworden met een heel lekkere maaltijd (ik heb een perfect gebakken ierse steak gegeten en mijn vrouw scampi in kruidenboter)en een correcte bediening.Er was op dat moment ook een jazz band aan het optreden met een zangeres die een fantastische stem had en dat zorgde voor een zeer gezellige en relaxte sfeer.Ik heb vernomen van de dienster dat ze er nog zullen komen optreden wat ons zeker nog eens zal doen terugkomen.Ik begrijp daarom die negatieve recensies hieronder niet,want wij hebben zulke dingen geen enkele keer ervaren die avond,integendeel.Het was een heel leuke avond die mijn vrouw en ik graag nog eens zullen overdoen.Het restaurant is wat ons bertreft een meerwaarde voor het gezellige zimmerplein in lier.

geslaagd etentje in restaurant tinto te lier

door op
Zou je hier opnieuw komen? ja
geschikt voor een romantische uitje? ja
geschikt voor kinderen? ja
geschikt voor zaken? ja
geschikt voor een groep? ja
Globaal:
10
Maaltijd: 10
Bediening: 10
Sfeer: 10

Wij zijn vorige week met een groepje vrienden gaan eten in tinto en het was zeer geslaagd.De bediening was enorm vriendelijk en zeer profesioneel en het eten was heel lekker(suggesties zijn zeker een aanrader).Het was op een vrijdagavond en de zaak zat vol op dat moment,maar het verliep er geen enkel moment chaotisch en we hebben absoluut niet lang moeten wachten op ons eten.De sfeer was heel gezellig en super aangenaam waardoor we nog heel de avond daar zijn gebleven.Tinto is een mooi,aangenaam en heel goed restaurant waar we zeker nog regelmatig zullen terugkomen,je kan er blijkbaar ook terecht voor een kleine hap,gewoon een drankje of een lekkere cocktail en de sfeer zit er helemaal goed.zeker de moeite waard.

In de buurt van restaurant Wijnbar Tinto

Zoek restaurants in de buurt van dit apparaat

Start zoeken

Opgelet! Je browser kan toestemming vragen om je huidige locatie door te geven.

Deze pagina is niet beschikbaar voor deze schermbreedte. Gebruik je apparaat horizontaal.