Numerus Clausus

Restaurant Numerus Clausus, Lier

Adres:

Keldermansstraat 2
2500   Lier

Toon de ligging

Telefoon:

03 480 51 62

Chef-kok:

Steven Persyn

Type:

Restaurant

Keuken:

Frans, Belgisch

Michelin '16:

Pagina 312
Comfort: 2 vorken
Selectie "Bib Gourmand"

GaultMillau '16:

Pagina 395
Keuken: 14.0 /20

Faciliteiten:

Airco, terras

Formules:

Lunchmenu - menu

Middag: ma di wo do vr za zo - 12:00 - 14:00
Avond: ma di wo do vr za zo - 19:00 - 21:30

Numerus Clausus in de media

Duo van Numerus Clausus wint culinaire wedstrijd Frisse Kater

Verschenen in nieuwsblad.be op 13 02 2013. Citaat:

"Jan Van de Velde en Grigor Grigorian van restaurant Numerus Clausus in Lier zijn als winnaar uit de bus gekomen bij de gastronomische wedstrijd voor teams, georganiseerd door de Broederschap De Frisse Kater. (...) Broederschap De Frisse Kater ijvert ervoor om lokale streekproducten en -gerechten en het goede uit de eigen bodem te promoten en te bewaren. De deelnemers moesten drie gerechten klaarmaken: een voorgerecht op basis van rode poon, een hoofdgerecht op basis van West-Vlaams rood rundvlees en een dessert op basis van een hoevekaas uit de Westhoek."

Lees het volledige artikel (externe link)

Tiende Bib Gourmand voor Numerus Clausus

Verschenen in nieuwsblad.be op 21 11 2012. Citaat:

"Het is al de tiende vermelding in de Bib Gourmand voor het restaurant dat inmiddels negentien jaar bestaat. 'Een ster ambiëren we zeker niet', zegt eigenaar en chef-kok Steven Persyn. 'Momenteel werken we met twee in de keuken. Een ster zou betekenen dat we extra keukenpersoneel moeten aanwerven en hierdoor onze prijs verplicht moeten verhogen om er nog iets aan over te houden. Dat willen we niet voor ons trouw cliënteel', voegt hij toe."

Lees het volledige artikel (externe link)

Sous-chef Numerus Clausus wordt derde in ‘Eerste kok’

Verschenen in nieuwsblad.be op 08 11 2012. Citaat:

"Als mogelijke springplank naar een eigen zaak in de toekomst, nam Jan Van de Velde deel aan de wedstrijd ‘Eerste kok van België’. Hij hoopte daarin bij de eerste drie te eindigen. Die missie heeft hij met glans volbracht. (...) Hoewel hij zeer tevreden is met het resultaat, gaat Jan niet bij de pakken zitten. ‘Ik heb mij zeer grondig voorbereid op deze wedstrijd, op de vrijde dagen veel geëxperimenteerd in de keuken van het restaurant en nu wil ik eerst even tot rust komen. Ik wil meer inzicht krijgen in de manieren om een bord te dresseren."

Lees het volledige artikel (externe link)

In de buurt van restaurant Numerus Clausus

Zoek restaurants in de buurt van dit apparaat

Start zoeken

Opgelet! Je browser kan toestemming vragen om je huidige locatie door te geven.

Deze pagina is niet beschikbaar voor deze schermbreedte. Gebruik je apparaat horizontaal.