Annaloro

Alle persartikels over restaurant Annaloro

Annaloro ristorante, Lier

Verschenen in Goesting Antwerpen op 11 01 2012. Citaat:

"Ik probeer de onvervalste carpaccio (€14). Een mooi gevuld bord met iets dikker gesneden rundvlees dan ik gewend ben van een carpaccio. De smaak is aangenaam, ik proef een druppel citroen- of limoensap, olijfolie, peper en zout. Het vlees is rijkelijk bedekt met parmezaankaas en lente-uiringetjes."

Beoordeling Zone03: 3 sterren.

Lees het volledige artikel (externe link)

Ristorante Annaloro, Lier
Italië op je bord

Verschenen in Steps op 02 12 2011. Citaat:

"Maurizio brengt de authentieke Italiaanse keuken met een passie voor ingrediënten. Elk product is kraakvers en van de beste kwaliteit. Ook wordt er in de keuken veel gewerkt met verse kruiden en specerijen."

Lees het volledige artikel (externe link)

DMuze: Waar eet Bart Peeters?

Verschenen in DM magazine op 08 10 2011. Citaat:

De favoriete adressen van Bart Peeters:
Annaloro (Lier), De Jongste Telg (Boechout), De Schone van Boskoop (Boechout), Cocozelle (Boechout), 't Kasteeltje (Boechout).

Bart Peeters is zanger, presentator en acteur."

Zoek restaurants in de buurt van dit apparaat

Start zoeken

Opgelet! Je browser kan toestemming vragen om je huidige locatie door te geven.

Deze pagina is niet beschikbaar voor deze schermbreedte. Gebruik je apparaat horizontaal.