Annaloro
Alle persartikels over restaurant Annaloro
Annaloro ristorante, Lier
Verschenen in Goesting Antwerpen op 11 01 2012. Citaat:
"Ik probeer de onvervalste carpaccio (€14). Een mooi gevuld bord met iets dikker gesneden rundvlees dan ik gewend ben van een carpaccio. De smaak is aangenaam, ik proef een druppel citroen- of limoensap, olijfolie, peper en zout. Het vlees is rijkelijk bedekt met parmezaankaas en lente-uiringetjes."
Beoordeling Zone03: 3 sterren.
Ristorante Annaloro, Lier
Italië op je bord
Verschenen in Steps op 02 12 2011. Citaat:
"Maurizio brengt de authentieke Italiaanse keuken met een passie voor ingrediënten. Elk product is kraakvers en van de beste kwaliteit. Ook wordt er in de keuken veel gewerkt met verse kruiden en specerijen."
DMuze: Waar eet Bart Peeters?
Verschenen in DM magazine op 08 10 2011. Citaat:
De favoriete adressen van Bart Peeters:
Annaloro (Lier), De Jongste Telg (Boechout), De Schone van Boskoop (Boechout), Cocozelle (Boechout), 't Kasteeltje (Boechout).
Bart Peeters is zanger, presentator en acteur."