Zoff

Alle persartikels over eetcafé Zoff

Zoff, Leuven

Verschenen in Leven in Leuven op 06 12 2014. Citaat:

"In deze trendy jaren-80 bar voelden we ons meteen thuis. Op de menukaart zagen we een mooie selectie van Italiaanse ontbijtformules. Wij waagden ons aan de 'uova alle Tirolese' en 'Il Maestrale Deluxe'. Vertaald is dit een spiegelei met spek, geraspte Almkàse Asiago en rucola. Wie de Il Maestrale Deluxe bestelt, wordt verwend met een rijkelijk gevulde mix van charcuterie en kaas, fritatta padana (Italiaanse aardappelomelet met crispy parmaham, parmigiano, pesto en rucola), mandje brood met choco en confituur, verse fruitsap, warme drank naar keuze en een heerlijk glaasje spumante."

Lees het volledige artikel (externe link)

Zoff, Leuven

Verschenen in Belmodo.tv op 11 12 2012. Citaat:

"Hou je van een cosy lounge & nóg meer van de Italiaanse cucina? Dan is Zoff the place to be met een aantrekkelijk aanbod aan eten en drinken. (...) Het interieur geeft je meteen een laidback lounge gevoel. Hier kan je zowel gezellig met de ladies gaan lunchen of dineren als een rustig romantisch avondje beleven met je lover of hubby. De retro versus moderne stijl geeft een flinke dosis fanciness aan de inrichting."

Lees het volledige artikel (externe link)

Lunchtime - Lunchen in Leuven: Leuven Lekker Land

Verschenen in jobat.be op 18 08 2010. Citaat:

"Ook op kantoor staat tijdens de zomermaanden de boog doorgaans minder gespannen. Het ideale moment om collega’s beter te leren kennen bij een hapje, dat geen gat uit je budget hoeft te slaan. De beste adressen in Leuven."

Lees het volledige artikel (externe link)

Zoek restaurants in de buurt van dit apparaat

Start zoeken

Opgelet! Je browser kan toestemming vragen om je huidige locatie door te geven.

Deze pagina is niet beschikbaar voor deze schermbreedte. Gebruik je apparaat horizontaal.