Zarza

Alle persartikels over restaurant Zarza

Zarza, Leuven

Verschenen in Leven in Leuven op 10 05 2016. Citaat:

Voor Leven in Leuven was het weer een geslaagde avond bij restaurant Zarza te Leuven. Het 'Zita'-menu viel erg in de smaak met mooie presentaties en lekkere smaakcombinaties. Er wordt al uitgekeken naar warmere dagen om ook eens op het gezellige tuinterras te dineren.

Lees het volledige artikel (externe link)

Actie Jong Keukengeweld: oktober 2015 & maart 2016

Verschenen in eigen redactie op 15 09 2015. Citaat:

‘Jong Keukengeweld’, de imagocampagne die jongeren van topgastronomie aan betaalbare prijzen laat genieten, loopt voortaan over acht in plaats van zes weken.  De eerste periode loopt van 1 oktober tot en met 31 oktober 2015. De tweede periode loopt van 1 maart tot 31 maart 2016.

Jong Keukengeweld, dat zijn 58 topchefs jonger dan 35 jaar die Vlaanderen in binnen- en buitenland als gastronomische topbestemming op de kaart moeten zetten. Vorig jaar gingen meer dan 9.000 jongeren in op het aanbod om voor 45 euro te genieten van een driegangenmenu bij een van de geselecteerde restaurants of 55 euro bij sterrenrestaurants (Michelin) of rapporthouders van minstens 15/20 bij GaultMillau.

Magazine Jong Keukengeweld 2016

Info: Facebookpagina Jong Keukengeweld

Photostream: Visit Flanders / Flickr

Lees het volledige artikel

Zarza, Leuven

Verschenen in Leven in Leuven op 08 05 2014. Citaat:

"Op naar de volgende gang: kreeft en wulken met vermout, daslook, tutjespap en pistache in een heerlijke kreeftenjus. Opnieuw een zeer geslaagde gang. Hoe kan je trouwens niet houden van een gerecht waarin zo’n gezellig Vlaams woord als ‘tutjespap’ verwerkt is? Dit gerecht was zelfs nog beter dan de makreel. Elk gerecht werd trouwens met de nodige zorg gepresenteerd, zoals we dat van een restaurant als de Zarza mogen verwachten."

Lees het volledige artikel (externe link)

10 lekkere bierrestaurants

Verschenen in knackweekend.be op 30 11 2012. Citaat:

De Belgische bieren bieden tal van mogelijkheden tot bijzondere combinaties met gerechten.

Tien restaurants die zich hierin specialiseren:
Bitterzoet (Zonhoven), De Bistronoom (Oostende), Belga Queen (Gent), Den Dyver (Brugge), De Heeren van Liedekercke (Denderleeuw), 't Hommelhof (Watou), De Gempemolen (Sint-Joris-Winge), In 't Spinnekopke (Brussel), Zarza (Leuven), Zytho (Kontich).

Lees het volledige artikel (externe link)

Zarza, Leuvense smaakster

Verschenen in 6minutes.be op 20 03 2012. Citaat:

"Versnaperingen, lekkernijen en snacks werden aan de kant geschoven en Zarza is voortaan een ‘full’ restaurant waar men zowel ’s middags als ’s avonds van leuke gastronomische specialiteiten kan genieten. Op een aantal zaterdagnamiddagen zal Zarza evenwel deze leuke versnaperingen aanbieden onder het motto ‘Zarza’s zaligheden op zaterdag’, een initiatief dat bovendien een kennismaking aanbiedt met mogelijke nieuwe klanten."

Jong Keukengeweld 2011 - Provincie Vlaams-Brabant
Actie van 1 oktober tot 15 november

Verschenen in eigen redactie op 06 10 2011. Citaat:

Jong Keukengeweld laat jongeren kennis maken met de Vlaamse topgastronomie. Van 1 oktober tot 15 november bieden 48 jonge topchefs jongeren tot en met 30 jaar een gastronomisch driegangenmenu aan voor € 45, wijnen en/of bieren en waters inbegrepen.

Dit restaurant is één van de deelnemers.
Meer info: website Jong keukengeweld

Binnenkort verschijnt het boek: Jong Keukengeweld.

Zarza

Verschenen in Leven in Leuven op 18 07 2011. Citaat:

"Restaurant Zarza is een smaakvol ingericht etablissement aan de Bondgenotenlaan. Het restaurant is lang en smal en opgedeeld in twee gedeelten waardoor je nooit het gevoel hebt dat het er heel druk is. Wij zaten in het achterste gedeelte met een lichtkoepel en een groot raam dat uitgaf op de mooie stadstuin met bomen en een fonteintje. Ondanks het feit dat we binnen zaten, werd er zo toch een openluchtgevoel gecreëerd."

Lees het volledige artikel (externe link)

Nieuw Leuvens culinair recept: eten is weten

Verschenen in 6minutes.be op 15 08 2010. Citaat:

"Toerisme Leuven heeft samen met de K.U.Leuven en het bedrijf Sense for taste, twee Leuvense troeven samengebracht in het culinaire concept en recept ‘eten en weten’."

"Maar liefst twaalf restaurants beslisten om mee te stappen in het project en zich te engageren een menu of een gerecht samen te stellen op basis van de foodpairing methode van de drie Leuvense dranken Chardonnay Meerdael, Leffe Blond en Musa Lova."

Zoek restaurants in de buurt van dit apparaat

Start zoeken

Opgelet! Je browser kan toestemming vragen om je huidige locatie door te geven.

Deze pagina is niet beschikbaar voor deze schermbreedte. Gebruik je apparaat horizontaal.