Turquoise

Turks restaurant Turquoise, Leuven

Adres:

Naamsevest 6
3000   Leuven

Toon de ligging

Telefoon:

04 7286 05 71

Chef-kok:

Erdogan Gürses

Type:

Restaurant

Keuken:

Turks

Hyperlinks:

Faciliteiten:

Terras

Middag: ma di wo do vr za zo - 11:30 - 14:30
Avond: ma di wo do vr za zo - 17:30 - 22:00

Turquoise in de media

Turquoise, Leuven

Verschenen in Leven in Leuven op 03 11 2012. Citaat:

"Als hoofdgerecht koos ik voor de opgerolde aubergine met lamsvlees en verse groenten in tomatensaus en tijm, omdat lams nu eenmaal een belangrijk ingrediënt voor de Turkse keuken is en het lang geleden was dat ik nog eens lamsvlees at. We moesten wel even wachten op ons hoofdgerecht (het was dan ook erg druk in het restaurant), maar toen we eindelijk bediend werden, stelden de gerechten niet teleur. Alle gerechten waren even lekker als ik me herinnerde, al mocht mijn vlees misschien een tikkeltje meer gekruid zijn."

Lees het volledige artikel (externe link)

Leuven geproefd.

Verschenen in Weekend Knack op 20 02 2008. Citaat:

"Turquoise is een conceptrestaurant met een moderne, strakke inrichting en een eerlijke mediterrane keuken, waarbij de nadruk ligt op gerechten uit de Turkse keuken. Turquoise is Erdogàn Gürses, die geconcentreerd kookt in de gedeeltelijk zichtbare keuken. Turquoise is echter ook Véronique Matthys, zijn Vlaamse echtgenote, die op de achtergrond opereert."

Reviews over restaurant Turquoise

lekker en gezellig

door op
Zou je hier opnieuw komen? ja
geschikt voor een romantische uitje? ja
geschikt voor kinderen? ja
geschikt voor zaken? ja
geschikt voor een groep? ja
Globaal:
8
Maaltijd: 9
Bediening: 8
Sfeer: 9

We hebben een erg fijne aperitiefmoment en een 'fin de soirée" beleefd in Turquoise. Sommige gezinsleden aten thuis een geslaagde take away, eveneens van Turquoise.
Als eerste klant kon ik genieten van de vooravondrust en een fijn aperitiefje, even wachtend op de yummieTürlü (voor mezelf) en Mixed Grill-gerecht in meeneemversie: dat hebben met smaak thuis opgepeuzeld.
Later op de avond met Dochterlief gestopt omdat ze na de tekenles nog zin had in Adana: geslaagd, zoals we dat gewoon zijn. Omdat het in Turquoise zo sfeervol was, bleven mijn vriendin en haar dochter ook plakken en aten we samen lekker wat de chef ons in het oor fluisterde.

correcte maaltijd, zeer vers!

door op
Zou je hier opnieuw komen? ja
geschikt voor een romantische uitje? ja
geschikt voor kinderen? ja
geschikt voor zaken? ja
geschikt voor een groep? ja
Globaal:
8
Maaltijd: 9
Bediening: 8
Sfeer: 8

Alles was in mijn ogen correct: vooral het eten. Probeer maar eens zo lekker en vers te eten aan die prijs! Dit restaurant werkt met weinig personeel, soms moet je wat geduld hebben. Maar wat je op je bord krijgt is heerlijk!

Wat mij opvalt de dag van vandaag is de 'verzuring' van vele mensen die ook eens op restaurant of hotel gaan. Zij willen voor weinig geld een koninklijke bediening. Zij kruipen meteen in hun pen voor negatieve publiciteit. Zij hebben meestal niet eens met de personen in kwestie gesproken als het niet zo meeviel... spijtige ontwikkeling.. ik zou niet graag in de schoenen staan van de zelfstandige die vogelvrij wordt verklaard op het web! Als het mij niet meevalt, dan zeg ik dat gewoon vriendelijk. Ik ga dat niet op een website schrijven. En als het mij meevalt, dan doe ik de moeite om het te laten weten. Dit als reactie tegen de vele zure commentaren van vele mensen...

Lekker maar...

door op
Zou je hier opnieuw komen? nee
geschikt voor een romantische uitje? --
geschikt voor kinderen? --
geschikt voor zaken? --
geschikt voor een groep? --
Globaal:
6
Maaltijd: 8
Bediening: 2
Sfeer: 8

Laat ik met het posieve beginnen. Het eten is heel lekker, typisch Mediterraanse gerechten met fijne en gevarieerde smaken. Mooi, modern en stijvol interieur met een minimalistische inslag. Maar... de bediening is werkelijk beneden alle peil, traag en niet vriendelijk. Spijtig.

In de buurt van restaurant Turquoise

Zoek restaurants in de buurt van dit apparaat

Start zoeken

Opgelet! Je browser kan toestemming vragen om je huidige locatie door te geven.

Deze pagina is niet beschikbaar voor deze schermbreedte. Gebruik je apparaat horizontaal.