Toeareg

Alle persartikels over restaurant Toeareg

Toeareg, Leuven

Verschenen in Leven in Leuven op 24 10 2014. Citaat:

" We waren blij verrast toen de vriendelijke ober ons een rijkgevulde schaal met lemcemen (pannenkoeken met duizend laagjes), baghir (pannenkoeken met duizend gaatjes), harsha (pannenkoeken met duizend griesmeelkorrels) en batbout (Marokkaans brood) bracht. Deze lekkernijen werden vergezeld met honing, olijfolie, feta, dolmades, gegrilde paprika, olijven en vijgenconfituur. Om te drinken kregen we verse fruitsap en muntthee, die mooi werd uitgeschonken. Wij hebben enorm van dit ontbijt genoten en zijn blij dat er in Leuven ook plek is om te ontbijten in een andere cultuur."

Lees het volledige artikel (externe link)

Toeareg

Verschenen in Goesting Vlaams-Brabant op 06 02 2014. Citaat:

"Mijn tajine wordt geserveerd zoals het hoort: in de typische pot en heerlijk dampend. De kip is mals, de saus verrassend pittig en de olijven en amandelen zorgen voor een bijzondere en krokante toets. "

Beoordeling Zone016: 4 sterren.

Al Dente: Waar eet Peter Van de Veire?

Verschenen in DM magazine op 13 11 2010. Citaat:

De favoriete adressen van Peter Van de Veire:
De Rode Loper (Leuven), Elckerlijc (Maldegem), De Kuiper (Vilvoorde), Frituur Kattenkwaad (Verbondstraat 112, Antwerpen), 't Aards Paradijs (Merendree), Toeareg (Leuven), Schloos Bensberg (Bensberg, Duitsland).

Radio- en televisiepresentator Peter Van de Veire is opnieuw ieder vrijdag gastheer in het derde seizoen van de muziekshow 'Peter Live'.

Al Dente: Waar eet Bart Cannaerts ?

Verschenen in DM magazine op 29 05 2010. Citaat:

De favoriete adressen van Bart Cannaerts:
Farine (Antwerpen), Zeezicht (Antwerpen), Frituur De Dulle Friet (Vlasmarkt, Gent), Patine (Antwerpen), De Graspoort (Mechelen), Toeareg Eethuis (Leuven).

Stand-upcomedian Bart Cannaerts toert momenteel rond met zijn voorstelling 'Ik tel tot tien.'. Hij is ook te bewonderen in het programma 'Mag ik u kussen.'.

Zoek restaurants in de buurt van dit apparaat

Start zoeken

Opgelet! Je browser kan toestemming vragen om je huidige locatie door te geven.

Deze pagina is niet beschikbaar voor deze schermbreedte. Gebruik je apparaat horizontaal.