't Zwart Schaap

Alle persartikels over restaurant 't Zwart Schaap

De Gouden Vork 2014 van DM.city Brussel & Leuven
Goud voor 't Zwart Schaap, Leuven

Verschenen in demorgen.be op 06 11 2014. Citaat:

"'t Zwart Schaap trekt duidelijk vleesliefhebbers aan, en dat kan ook moeilijk anders, want de huisleverancier is beenhouwerij Rondou, de beste slager van Leuven en verre omstreken. De betere Europese runderrassen, al dan niet met een paar weken rijping: voor de echte biefstukliefhebbers is dit een 'vaut le d├ętour'. "

Keuken: 9/10.
Bediening & sfeer: 8/10.
Comfort: 7/10.

Lees het volledige artikel (externe link)

't Zwart Schaap, Leuven

Verschenen in Goesting Vlaams-Brabant op 21 08 2014. Citaat:

"Het vlees is perfect saignant gegrild, de frieten dik, de mayonaise huisgemaakt en de peperroomsaus is met veel cognac geflambeerd. Het varkenshaasje met erwten, tuinbonen, Romeinse sla en geprakte aardappelen verlost mij van mijn jarenzeventigjeugdtrauma van hyper droge, uitgebakken en smakeloze varkenskoteletten. Het beste is nog de blackwellsaus."

Beoordeling DM.city Leuven: 4 sterren.

Lees het volledige artikel (externe link)

't Zwart Schaap, Leuven

Verschenen in 6minutes.be op 26 04 2013. Citaat:

"De zeebaars kreeg een garnituur van witte en groene asperges, veldsla en gebakken aardappelen. Een correcte en smaakvolle bereiding met leuke pittige toetsen. De tonijn rustte op een bedje van pasta getooid met trostomaatjes en courgette, bereiding die lekker klassiek door de smaakpapillen werd geaccepteerd."

't Zwart Schaap, Leuven: gasten in de watten leggen

Verschenen in Steps op 28 08 2012. Citaat:

"In dat moderne, hedendaagse interieur serveert chef Wannes een klassieke Franse keuken met moderne toets. 'We koken nog volgens de principes van Escoffier, maar geven daar een lichtere insteek aan. Zo gebruiken we minder boter en meer olijfolie, zodat je niet met een overladen gevoel van tafel gaat. Vanzelfsprekend is alles ook vers, en gebruiken we alleen de beste producten als Aquitainerund of verse tarbot.'"

Zoek restaurants in de buurt van dit apparaat

Start zoeken

Opgelet! Je browser kan toestemming vragen om je huidige locatie door te geven.

Deze pagina is niet beschikbaar voor deze schermbreedte. Gebruik je apparaat horizontaal.