Koffie Onan

Alle persartikels over koffiebar Koffie Onan

Koffie Onan, Leuven

Verschenen in Leven in Leuven op 20 12 2013. Citaat:

"Natuurlijk mag Koffie Onan niet ontbreken is ons rijtje van Leuvense koffiezaken. In de gezellige Parijsstraat zit je hier ideaal, in de zomer kan je (als je geluk hebt) op het terras zitten en anders is het binnen te doen. Ze branden hun eigen koffie en iedere week kan je ook kiezen voor de koffie van de week. Daarnaast is er ook een héle ruime keuze uit thee."

Lees het volledige artikel (externe link)

Koffie Onan, Leuven

Verschenen in Leven in Leuven op 15 04 2012. Citaat:

"We bestelden een cappuccino, een latte macchiato en een walnotenbrownie. Dit alles werd mooi gepresenteerd op een klein houten dienblad. Bij iedere warme drank kan je bovendien een chocolaatje naar keuze nemen. Wat mij betreft mochten de koffie’s iets warmer geserveerd worden maar voor de rest was het een erg lekkere cappuccino met een stevige laag melkschuim. De thee die je er krijgt wordt geserveerd met een zandloper, zodat je precies weet wanneer hij op smaak is."

Lees het volledige artikel (externe link)

Genieten van slow coffee
Koffie Onan te Leuven

Verschenen in Steps op 29 08 2011. Citaat:

"Belgen drinken veel koffie, vooral thuis. Toch is er met koffie veel meer mogelijk, beweert Hans Onan van het gelijknamige koffiehuis. In zijn winkel en bar probeert hij je te overtuigen eens een andere smaak te proberen, en serveert hij je koffie die echt goed gezet is."

Koffie Onan, Leuven

Verschenen in legourmandbelge.be op 06 04 2011. Citaat:

"De keuze is trouwens enorm uitgebreid en ‘t is ook niet al koffie wat de klok slaat. De grote selectie thee is indrukwekkend en daarbuiten heb je nog milkshakes, chocolates, lattes and what not. Ook een kleine selectie muffins en ander gebak ligt er te wachten op mensen met een klein hongertje."

Lees het volledige artikel (externe link)

Koffie Onan

Verschenen in Leven in Leuven op 16 09 2008. Citaat:

"Zoals de naam al doet vermoeden kan je hier koffie krijgen. So what, denkt u, koffie kan je overal krijgen. Wel, er is koffie en er is Koffie. Ik weet niet juist hoeveel soorten koffie je hier kan drinken, maar het zijn er veel. Heel veel. Er is ook telkens een koffie van de week, voor mensen die niet goed weten wat kiezen en zich dan maar laten leiden."

Lees het volledige artikel (externe link)

Zoek restaurants in de buurt van dit apparaat

Start zoeken

Opgelet! Je browser kan toestemming vragen om je huidige locatie door te geven.

Deze pagina is niet beschikbaar voor deze schermbreedte. Gebruik je apparaat horizontaal.