De Valck

Alle persartikels over restaurant De Valck

Restaurant De Valck, Leuven

Verschenen in Leven in Leuven op 27 10 2015. Citaat:

Om wat energie op te laden voor een namiddag shoppen, gingen leveninleuven.be en vriendin naar restaurant De Valck te Leuven.

Zowel de hutsepot van wild als het lamsvlees waren heel lekker en met de vriendelijke en efficiënte bediening daarbovenop was het, zoals de vorige keren, de perfecte  plaats om je namiddag in te leiden.

Lees het volledige artikel (externe link)

Restaurant De Valck, Leuven
Al 25 jaar tot jouw dienst

Verschenen in Steps op 29 04 2012. Citaat:

"Ze zijn gekend voor de mosselen, het paardevlees en de verse kabeljauw. Basic, traditioneel en retro, maar tot in de puntjes verzorgd. Verser kan haast niet."

Interview met chef Peter Van Hemelryck
Restaurant De Valck, Leuven

Verschenen in Steps op 29 04 2012. Citaat:

Wat is je focus in de keuken?

"Ik kook graag zoals ik het zelf heb geleerd: met de traditionele technieken. Het moet allemaal niet te ingewikkeld, als het maar lekker en vers is. We maken alles zelf, ook de fond, visfumet, het koninginnehapje, de kaas- of garnaalkroketten. Dat is meer werk, maar het maakt me als chef ook trotser. We serveren ook grote porties, op zijn Vlaams. De presentatie is goed, maar basic. Voor suggesties steken we wel altijd nog een tandje bij."

Nieuw Leuvens culinair recept: eten is weten

Verschenen in 6minutes.be op 15 08 2010. Citaat:

"Toerisme Leuven heeft samen met de K.U.Leuven en het bedrijf Sense for taste, twee Leuvense troeven samengebracht in het culinaire concept en recept ‘eten en weten’."

"Maar liefst twaalf restaurants beslisten om mee te stappen in het project en zich te engageren een menu of een gerecht samen te stellen op basis van de foodpairing methode van de drie Leuvense dranken Chardonnay Meerdael, Leffe Blond en Musa Lova."

Al Dente : Waar eet Louis Tobback ?

Verschenen in DM magazine op 21 11 2009. Citaat:

De favoriete adressen van Louis Tobback:
De Klimop (Leuven), L'Etoile d'Or (Tiensevest, Leuven), Trés Simple/Lux (Leuven), De Valck (Leuven), Trente (Leuven), Sac à Pain (broodjeszaak in Maria-Theresiastraat, Leuven).

Louis Tobback is burgemeester van Leuven, dit jaar Stad van de Smaak. Dit weekend wordt de Week van de Smaak feestlijk afgesloten.

Zoek restaurants in de buurt van dit apparaat

Start zoeken

Opgelet! Je browser kan toestemming vragen om je huidige locatie door te geven.

Deze pagina is niet beschikbaar voor deze schermbreedte. Gebruik je apparaat horizontaal.