De Koerier Van Navarra

Alle persartikels over restaurant De Koerier Van Navarra

De Koerier van Navarra, Leuven

Verschenen in Leven in Leuven op 21 08 2012. Citaat:

"Hier kies je geen gerecht à la carte maar word je ondergedompeld in de Spaanse geschiedenis & cultuur, en aperitief je in de keuken terwijl de kok een gigantische paella bereidt. De bedwelmende aroma’s die hierbij vrijkomen doen iedereen watertanden, de rijkelijk gevulde paella (venusschelpen, mosselen, gamba’s, kip, chorizo, etc.) wordt nadien dan ook met smaak verorberd door de aanwezige gasten."

Lees het volledige artikel (externe link)

Koerier van Navarra wordt twintig

Verschenen in nieuwsblad.be op 03 11 2011. Citaat:

"Op het menu staat uitsluitend paella, die voor je neus wordt klaargemaakt. Daarnaast gidst Hermans je al twintig jaar door het Groot Begijnhof, waar hij verhalen vertelt over de periode toen de Spaanse hertog van Alva in Leuven was. Twee of drie keer per week wordt er zo'n avond georganiseerd, afhankelijk van de reservaties."

Lees het volledige artikel (externe link)

Alle 5 Favoriet: Erika Van Tielen.

Verschenen in De Standaard Magazine op 15 05 2010. Citaat:

De favoriete adressen van Erika Van Tielen:
Lollapalooza (Antwerpen), El Negocito (Gent), De Koerier Van Navarra (Leuven), Saffraan (Antwerpen), De Werf (Leuven).

Erika Van Tielen is radio- en televisiepresentatrice.

Lees het volledige artikel (externe link)

De Koerier Van Navarra: Bij de paellaprofessor

Verschenen in knackweekend.be op 11 05 2010. Citaat:

"Wil je een ‘geboorte’ van paella van nabij meemaken dan is er De Koerier Van Navarra, waar auteur/kunsthistoricus Ivo Hermans op bestelling demonstreert hoe je het gerecht juist bereidt. Het is een kringwerking rond de hispano-flamenco-gedachte en de Spaanse cultuur."

Zoek restaurants in de buurt van dit apparaat

Start zoeken

Opgelet! Je browser kan toestemming vragen om je huidige locatie door te geven.

Deze pagina is niet beschikbaar voor deze schermbreedte. Gebruik je apparaat horizontaal.