Burger Folie

Alle persartikels over restaurant Burger Folie

Burger Folie, Leuven

Verschenen in Goesting Vlaams-Brabant op 03 07 2014. Citaat:

"Lekker, echt lekker, van de eerste tot de laatste hap. Het rundgehakt is vol van smaak en perfect gebakken, de kaas lekker gesmolten, de bacon krokant en de huisgemaakte tomatenrelish een tikje zoet. De portobello's en truffelmayonaise die mijn burgertje sieren, tillen deze snack echt naar een hoger niveau."

Beoordeling DM.city Leuven: 4 sterren.

Lees het volledige artikel (externe link)

Fresh: Burger Folie, Leuven

Verschenen in Venuez op 12 02 2014. Citaat:

"Aan de Muntstraat bedachten de mensen achter Burger Folie gourmetburgers in een runds-, kip-, vis- en veggie variant. Specials from the house zijn de huisgemaakte tomatenrelish, de handgesneden frietjes, de verse salades en uiteraard het kwaliteitsvlees van Charolais en Jos Theys."

Lees het volledige artikel (externe link)

Burger Folie, Leuven

Verschenen in nieuwsblad.be op 17 01 2014. Citaat:

"De burgers zijn top, de frietjes ook, en de homemade tomato relish is zalig. Als vegi ben ik weinig met de lange lijst burgers die vleeseters zeker zal plezieren, maar gelukkig is er ook een veggie delight burger beschikbaar. En die was inderdaad een delight."

Lees het volledige artikel (externe link)

Burger Folie, Leuven

Verschenen in Belmodo.tv op 10 01 2014. Citaat:

"Wij zijn oprechte superfans. En we hebben alvast een jaarabonnementje genomen. Mmm mmm mmmmmmh! Onze favoriet is de burger met verse zalm, al mag de klassieke cheeseburger met zelfgemaakte tomatenrelish er zeker ook zijn."

Lees het volledige artikel (externe link)

Burger Folie, Leuven

Verschenen in legourmandbelge.be op 29 11 2013. Citaat:

"Het interieur oogde fris en spiksplinternieuw met moderne kleuren, houten stoelen en veel licht. Een blik op de kaart leerde me dat men hier volledig te kaart trekt van de 'gourmet burger'. Daarvoor koos men bij Burger Folie om alle hamburgers te voorzien van Charolais rundsvlees of Junior Beef kalfsvlees van de naburige Jos Theys boerderij. Ik zag ook opties met een kippetje of zelfs met een stukje vis."

Lees het volledige artikel (externe link)

Zoek restaurants in de buurt van dit apparaat

Start zoeken

Opgelet! Je browser kan toestemming vragen om je huidige locatie door te geven.

Deze pagina is niet beschikbaar voor deze schermbreedte. Gebruik je apparaat horizontaal.